Filter
Bachelor Studies
Nieuw-Zeeland Auckland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelor Opleidingen in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Auckland Nieuw-Zeeland

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Cursussen in de sociale wetenschappen bereiden de studenten voor om deel te nemen aan de menselijke samenleving. Door middel van cursussen zoals economie, politieke wetenschap, antropologie, sociologie, geschiedenis en psychologie kunnen studenten beter inzicht krijgen in hoe de wereld om hen heen werkt.

Nieuw-Zeeland is een eiland land in de zuidwestelijke Stille Oceaan. Het land bestaat uit geografisch twee belangrijke uitgestrekte gebieden - die van de Noord-en Zuid-eilanden - en talrijke kleinere eilanden. Buitenlandse studenten moeten een studentenvisum en een redelijk niveau van contant geld te besteden om een ​​cursus van studie uit te voeren op een Nieuw-Zeeland gevestigde onderwijsinstelling hebben. Nieuw-Zeeland onderwijsinstellingen zal de juiste immigratie-autoriteiten op de hoogte als een student niet langer hun ingeschreven cursussen, die kan dan schorten of te annuleren die student 's visum te wonen. Onderwijsinstellingen vaak ook deze inschrijving en aanwezigheidsregistratie gegevens elektronisch uit te wisselen met andere overheidsinstanties die verantwoordelijk zijn voor het verstrekken van studiefinanciering.

Het grootstedelijk gebied van Nieuw Zeeland, Auckland heeft zijn reputatie gebouwd op de solide basis van de beste educatieve standaarden. Auckland is de thuisbasis van vele gerenommeerde onderwijsinstellingen. Universiteit van Auckland, Auckland University of Technology, Manukau Institute of Technology en Massey University zijn de meest prominente namen.

Beste Bachelor's Opleiding in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Auckland in Nieuw-Zeeland

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Auckland

Torrens University Australia

... [+]

Natuurlijk Lengte

Toelatingseisen:

Aanslag

Praktische werkervaring

[-]
Nieuw-Zeeland Auckland
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Massey University

Massey is de oudste (sinds 1976) vierjarige Bachelor of Social Work (BSW) in Nieuw-Zeeland. Ons zeer gewilde, internationaal erkende diploma biedt u een levenslange carri ... [+]

Wat is als?

Massey is de oudste (sinds 1976) vierjarige Bachelor of Social Work (BSW) in Nieuw-Zeeland. Ons zeer gewilde, internationaal erkende diploma biedt u een levenslange carrière die u door het land en de wereld naar landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada, Australië, Fiji, Papoea-Nieuw-Guinea, Hong Kong en de Verenigde Staten. Om er een paar te noemen.

Acht meer dwingende redenen om maatschappelijk werk bij Massey te studerenMeer dan 90% van de gemotiveerde afgestudeerden van Massey vinden binnen zes maanden na het behalen van hun diploma werk.Je diploma wordt erkend door het NZ Social Work Registration Board, dus je kunt meteen een voorlopige registratie aanvragen.Massey-afgestudeerden vormen het grootste aantal hooggekwalificeerde maatschappelijk werkers in het land.Maatschappelijk werk is een groei-industrie - met ongeveer 7000 geregistreerde maatschappelijk werkers in NZ heeft de overheid meer nodig.Massey is de enige universiteit in Nieuw-Zeeland waar je via afstandsonderwijs voor je diploma kunt studeren.We garanderen u een nationaal netwerk van praktische veldervaring en stages voor onze jaar 3 en 4 studenten.Of u nu kiest om met ons te studeren op afstand van halverwege de wereld of face-to-face op de campus, u zult profiteren van ons brede aanbod aan universitaire cursussen in sociaal werk en sociaal beleid in Nieuw-Zeeland.We combineren zowel theorie als praktijk van hooggekwalificeerd personeel - alle experts in hun vakgebied en gepassioneerd over hun vak.... [-]
Nieuw-Zeeland Auckland Palmerston North
Maart 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
4 - 8 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands