Filter
Bachelor Studies
Spanje A Coruña Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelor's Programma's in Sociale Wetenschappen in de Verenigde A Coruña Spanje

Bachelor graden van geaccrediteerde hogescholen en universiteiten kunnen belangrijke stapstenen zijn naar een succesvolle carrière.De meest voorkomende vorm van undergraduate programma is een bachelor 's degree, meestal uitgereikt na vier jaar van succesvolle studie

Cursussen in de sociale wetenschappen bereiden de studenten voor om deel te nemen aan de menselijke samenleving. Door middel van cursussen zoals economie, politieke wetenschap, antropologie, sociologie, geschiedenis en psychologie kunnen studenten beter inzicht krijgen in hoe de wereld om hen heen werkt.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Beste Bachelor in Sociale Wetenschappen in de Verenigde A Coruña in Spanje

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Sociale Wetenschappen, A Coruña

Graden
Plaats
Spanje
A Coruña
Studievorm
Tempo
Andere opties binnen dit vakgebied:
Universidade da Coruña

WAAROM Sociologia? Omdat het noodzakelijk is: de vraag van de arbeidsmarkt zeer gespecialiseerde kaders en goed opgeleide vakmensen om te observeren, te evalueren en te d ... [+]

Introductie

WAAROM Sociologia?

Omdat het noodzakelijk is: de vraag van de arbeidsmarkt zeer gespecialiseerde kaders en goed opgeleide vakmensen om te observeren, te evalueren en te diagnosticeren sociale ontwikkeling processen, zowel in Galicië en in andere gebieden.

Want het is uniek: het is de enige in het schiereiland noordwesten, waardoor een curriculum ontwikkeld voor het gebied concentreren van de inspanningen en synergieën in ons centrum.

Omdat het geconsolideerde: Dit is een geconsolideerde en uitgebreide ervaring binnen de universiteit systeem en heeft een stabiele personeel en middelen, Faculteit adequate infrastructuur, enz.

Omdat het een set volume: De kenmerken van de mate en de betrokken center een perfect formaat faculteit, zonder drukte en met een bepaald aantal studenten, docenten, afdelingen, enz., Die een optimale verhouding tussen iedereen vergemakkelijkt.... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

De sociale opvoeders zijn professionals die verantwoordelijk is voor het reageren op de sociale ongelijkheid door middel van onderwijs, maar ook vanuit het perspectief va ... [+]

Introductie

De sociale opvoeders zijn professionals die verantwoordelijk is voor het reageren op de sociale ongelijkheid door middel van onderwijs, maar ook vanuit het perspectief van die verband houden met sociale voorzieningen.

Waarom studeren de mate

In deel 1 van het Witboek graad in pedagogie en maatschappelijke vorming wordt geconcludeerd dat deze vraag studies veel groter dan het aanbod dat via de universiteiten, met een kwalificatie die op grote schaal wordt aanvaard.

Het multifunctionele karakter van de mate van sociale onderwijs garandeert zijn aanwezigheid in verschillende gebieden van de interventie in de publieke, private en non-profit sector.

structuur Study ... [-]
Spanje A Coruña
September 2019
Spaans
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands