BACHELORSTUDIES.CO.NL

Beste Bachelors in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Pennsylvania Verenigde Staten

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Sociale wetenschappen richten zich op de studie van sociale relaties en de menselijke samenleving. Cursussen binnen de sociale wetenschappen bereiden de studenten voor voor een breed scala aan beroepen die betrekking hebben op mensen of systemen in publieke, particuliere en non-profit sectoren.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Bachelor Opleiding in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Pennsylvania in de Verenigde Staten

8 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Pennsylvania Filter

Bachelor of Arts in Psychology

Bloomsburg University
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Verenigde Staten Bloomsburg

Bloomsburg University 's Department of Psychology beschikt over een undergraduate en minor programma met alle cursussen onderwezen door faculteit bezitten terminal Ph.D. graden in de psychologie, bijna allemaal met een doctoraat in hun specialiteit.

Bachelor in de psychologie

Messiah College
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Verenigde Staten Mechanicsburg

Met een Bachelor of Arts (BA) of Bachelor of Science (BS) diploma in de psychologie van de Messiah College, een top privé-christelijke hogeschool in de VS, ben je goed voorbereid op carrières in de psychologie of in de richting van een meestersgraad. Terwijl je je bachelor diploma in de psychologie behaalt, kan je ook een minderjarige kiezen, een dubbele hoofdvak volgen, in het buitenland studeren of meerdere stages afronden.

Bachelor in Psychology

Rosemont College
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Rosemont

Bachelor in de geschiedenis en de sociale wetenschappen

Eastern Mennonite University
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster +1 more

EMU is een christelijk liberal arts college gewijd aan waarden van vredesopbouw en service doopsgezinde. We bestuderen de geschiedenis vanuit een mondiaal perspectief, een die onze behoefte aan elkaar belicht. Studie geschiedenis met ons, en wij zullen de menselijke ervaring door middel van een vrede en gerechtigheid objectief te analyseren.

Bachelor in vredesopbouw en ontwikkeling

Eastern Mennonite University
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Verenigde Staten Harrisonburg Lancaster +1 more

Word lid van een campus, waar vrede en gerechtigheid zijn een groot deel van het gesprek over de disciplines heen. Kies ervoor om de belangrijkste in vredesopbouw en ontwikkeling en je diep graven in de complexiteit van het werken voor sociale verandering. Programma hoogleraren internationaal geleefd en zijn vastbesloten om te werken voor gerechtigheid thuis en over de hele wereld.

Bachelor in de psychologie

Wilson College
Campus September 2019 Verenigde Staten Chambersburg

Wilson biedt een uitstekend studieprogramma in de psychologie dat theorie, statistieken, onderzoeksprojecten en mogelijkheden voor het leren van diensten omvat.

Bachelor in de psychologie

Washington & Jefferson College
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Washington

De major Psychology leert studenten om empirische methoden te gebruiken om te leren over gedrag en de variabelen die het beïnvloeden, ter voorbereiding op graduate programma's, professionele en medische scholen en / of loopbanen in de psychologie of aanverwante gebieden. Cursussen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, Experimentele, sociale en abnormale psychologie; Fysiologische psychologie; Sensatie en perceptie; Drugs en gedrag; en tal van laboratoriumonderzoekscursussen. Studenten hebben de mogelijkheid om de nadruk te leggen op Human Resource Management en Neuroscience. Daarnaast wordt de kinderopvang en onderwijs major aangeboden door de afdeling Psychologie in samenwerking met het ministerie van Onderwijs. Studenten die afstuderen in de ontwikkeling en het onderwijs van het kind, kunnen de certificering van leraren zoeken in Early Childhood (PreK-4) of Upper Elementary (4-8). De major psychologie is verbonden aan de afdeling psychologie. Een major vereist acht cursussen, waaronder een geavanceerd laboratorium, en een minor vereist zes.

Bachelor in de psychologie

Cabrini University
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Radnor

Wanneer je major of minor Psychologie bent bij Cabrini, leer je over menselijk gedrag en hoe je die kennis kunt toepassen op persoonlijke, maatschappelijke en organisatorische problemen.