BACHELORSTUDIES.CO.NL

Beste 274 Bachelor Opleidingen in Sociale Wetenschappen 2019

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Sociale wetenschappen helpen studenten om de interacties en systemen binnen de menselijke samenleving beter te begrijpen. Onderwerpen die onder meer vallen, zijn onder meer hoe gemeenschappen en bevolkingen regeringen vormen, wetten maken, economische systemen ontwikkelen of hoe individuen beslissingen nemen.

Bachelor's Opleiding in Sociale Wetenschappen

274 Resultaten in Sociale Wetenschappen Filter

LLB (Hons) Wet met overheid en politiek

The University of Law Undergraduate Programmes
Campus Voltijd 3 jaren September 2019 Verenigd Koninkrijk Londen Leeds +1 more

Onze LLB (Hons) -wet met overheid en politiek is een diploma in de vorm van een kwalificatierecht dat gedurende drie jaar is bestudeerd met opties die zich richten op overheid en politiek. Het is bedoeld voor studenten die een carrière willen nastreven in de juridische of bredere publieke sector, centrale en lokale overheidssector of de commerciële sector, en die geïnteresseerd zijn in overheid en politiek.

Bachelor of Theology in Community Leadership: Community Development

Cornerstone Institute
Campus Online Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaren Vraag informatie aan Zuid-Afrika Kaapstad +2 more

Dit programma stelt afgestudeerden in staat om te werken in een breed scala van gemeenschapsontwikkelingsprojecten (bijv. Overheid, NGO's, kerken). We willen gemeenschapswerkers produceren die hun taak benaderen vanuit diepgaande christelijke overtuigingen en de sociologische kennis, hulpmiddelen en vaardigheden verwerven die ontwikkelingsstudies kunnen bieden.

Bachelor in sociale pathologie en preventie

University of Hradec Králové, Faculty of Education
Campus Voltijd 6 semesters Vraag informatie aan Tsjechië Hradec Králové

Sociale Pathologie en Preventie is een bachelor studie veld in het kader van opleiding Specialisatie in pedagogie, georganiseerd in de full-time vorm van studie.

Bachelor in de politieke wetenschappen

Bratislava International School Of Liberal Arts
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Slowakije Bratislava

Al onze studenten afstuderen met een graad in politieke wetenschappen, met concentraties in beide Internationale Betrekkingen, Centraal-Europese Studies, of Political Thought. BISLA is ook flexibel in het leveren van gerichte studies voor studenten met specifieke belangen en biedt een scala aan buitenschoolse niet gecrediteerd cursussen gratis (bijvoorbeeld vreemde talen, presentatie en argumentatie vaardigheden, enz.)

Bachelor in Europese culturen

University of Wroclaw - Faculty of Historical and Pedagogical Sciences
Campus Voltijd Oktober 2019 Polen Wrocław

Het undergraduate-programma heeft tot doel studenten uit te rusten met zowel theoretische kennis over het verleden als met de oorsprong van Europese culturen en conceptuele instrumenten om culturele fenomenen van hedendaagse samenlevingen te analyseren.

Bachelor in de politieke wetenschappen

The British University in Egypt
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Egypte Caïro

Het programma is bedoeld om studenten de mogelijkheid te bieden om een ​​waardering te krijgen voor nationale en internationale perspectieven op veel aspecten van het professionele leven; die op hun beurt loopbaanpaden voor afgestudeerden op verschillende gebieden kunnen faciliteren, zoals de diplomatieke dienst, journalistiek, de academische wereld, het recht en niet-gouvernementele ontwikkelingsorganisaties. Dit omvat het bewustzijn van regionale politiek, culturele gevoeligheid, blootstelling aan internationale politiek en bekendheid met juridische en economische kaders.

Bachelor in de politieke wetenschappen en bestuurskunde

University of Southern Indiana
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Evansville

De University of Southern Indiana neemt de politieke wetenschap praktisch onder handen. Onze bachelor in politicologie haalt je uit de klas en naar de werkplek, waar je kunt deelnemen aan het politieke proces en politieke wetenschap-concepten in actie kunt zien.

Bachelor in de overheid en internationale politiek

George Mason University - Undergraduate Programs
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Verenigde Staten Fairfax Washington D.C. +1 more

De Bachelor of Arts in Regering en Internationale Politiek van de Schar School of Policy and Government van George Mason University is ideaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrièrepad in politieke analyse, internationale betrekkingen, openbare dienstverlening, wetgeving, campagnes of onderzoek.

BA

George Mason University Korea
Campus Voltijd 4 jaren Maart 2020 Zuid-Korea Incheon

De wereld raakt steeds meer verbonden en het vermogen om interculturele verbindingen te creëren en te onderhouden is belangrijker dan ooit. Omdat de gevolgen van geweld en conflict overal in de wereld gevoeld worden, zien we steeds meer mogelijkheden voor samenwerking, probleemoplossing en vredesopbouw in lokale gemeenschappen en internationale barrières.

BA in politieke wetenschappen

Bar-Ilan University
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Israël Ramat Gan

Als je een nieuwsfan bent en de berichtgeving in de media is gewoon niet genoeg; als je vindt dat historische en politieke processen klinken; als je wilt begrijpen hoe de verschillende takken van de overheid werken; als je droomt van een carrière in politiek of burgerschap; kort gezegd: als u meer wilt weten over de systemen die onze levens beïnvloeden, is Politicologie de beste keuze voor u!

Bachelor in de psychologie

Monmouth College
Campus Voltijd 4 jaren Augustus 2019 Verenigde Staten Monmouth

Studenten met een hoofdvak in de psychologie leren de biologische, ontwikkelings- en sociale determinanten van menselijk en dierlijk gedrag te begrijpen. Ons programma biedt u de tools die nodig zijn om te slagen in uw toekomstige carrière door intellectuele en praktische betrokkenheid te bieden door middel van stages, deelname aan conferenties, reizen en onderzoeksmogelijkheden.

Bachelor in Global Studies

Lawrence University
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Verenigde Staten Appleton

In Global Studies onderzoeken we een breed scala aan culturele, politieke, religieuze, economische en ecologische vragen die rijzen wanneer we de wereld als een onderling verbonden geheel beschouwen. Deze interdisciplinaire major stelt je in staat om vragen te behandelen die niet beperkt zijn tot één land of regio, maar om je vragen vanuit een mondiaal perspectief te bekijken. Tegelijkertijd zoeken we naar manieren waarop mondiale perspectieven ons standpunt over lokale kwesties die van belang zijn voor onze gemeenschap kunnen veranderen.

Bachelor of Arts in integrale transpersoonlijke psychologie (ITP-ba)

Ubiquity University
Online Voltijd Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Mill Valley

Deze BA programma is bedoeld voor jongeren gemotiveerd door de geest van innovatie en frisse ideeën, die weten dat ze een heden en een toekomst als protagonisten, innovators en cultural creatives.

Psychologie graden

Southwestern Oklahoma State University
Campus September 2019 Verenigde Staten Weatherford

Psychologie is een van de meest populaire niet-gegradueerde opleidingen ter wereld. Dit is begrijpelijk omdat een graad in de psychologie studenten kansen biedt op persoonlijke groei en tegelijkertijd deuren opent naar een aantal interessante en uitdagende carrières. Bovendien geeft dit vakgebied studenten de kans om hun educatieve ervaringen en opleidingen aan te passen om zich te concentreren op specifieke gebieden die een beroep doen op specifieke interesses.

Bachelor in de Global Liberal Arts / Bachelor in de Asia Pacific Affairs (duale opleiding bij de Australian National University)

Ritsumeikan University
Campus Voltijd 4 jaren Vraag informatie aan Japan Osaka

Het College of Global Liberal Arts biedt studenten een uitgebreid Engels literatuuronderwijs in het Engels dat vereist is voor onze geglobaliseerde tijden. Het undergraduate duale programma wordt gezamenlijk aangeboden door het College of Global Liberal Arts aan de Ritsumeikan University en het College of Asia