BACHELORSTUDIES

Bachelors in Software-engineering in China

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Software engineering cursussen en programma's gericht op onderzoek, ontwikkeling, en het creëren van software en computer-based technologische systemen. Software engineers kunnen ervoor kiezen om te werken in een verscheidenheid van industrieën. Zo kunnen ze ontwikkelen programma's werken voor het leger, of ze kunnen computersystemen maken voor gebruik in ziekenhuizen en klinieken.

China streeft naar de ontwikkeling van de eerste-klasse universiteiten te bevorderen. China 's economie is nu al de wereld ' s tweede grootste en groeit nog steeds. Het ervaren van de cultuur en het begrijpen van de groei van de markt zal je carrière boost.

Bachelor's Opleiding in Software-engineering in China

2 Resultaten in Software-engineering, China Filter

Undergraduate (Software Engineering)

Beijing Jiaotong University - School of Software Engineering
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Chinese
Campus

Software College, opgericht in 2003, is één van het Ministerie van Onderwijs goedgekeurd 37 nationale model software colleges eerste. Software College om een ​​top internation ...

Lees meer

Bachelor in Software Engineering

Beijing Institute Of Technology
Bachelor
sep 2020
<
4 jaren
Engels
Campus

Software Engineering bij BIT loopt voorop in nationale softwareprogramma's en is een belangrijk programma bij het Ministerie van Industrie en Informatietechnologie. Het pr ...

Lees meer