BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Software-engineering op Fiji

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Een Bachelor of Software Engineering houdt zich bezig met de ontwikkeling van software-oplossingen. Leerlingen leren over de toepassing van informatica en wiskunde om software te ontwerpen en te ontwikkelen met verschillende toepassingen. Afgestudeerden zullen in staat zijn om te werken in verschillende gebieden van de ontwikkeling van software, zoals programmeren, testen of ontwerp.

Fiji, officieel de Republiek Fiji, is een eiland land in Melanesiƫ in de Zuid-Pacifische Oceaan ongeveer 1.100 nautische mijlen ten noordoosten van Nieuw-Zeeland 's North Island.

Bachelor Opleiding in Software-engineering op Fiji

1 Resultaten in Software-engineering, Fiji Filter

Bachelor in software engineering (bse)

University of the South Pacific USP
Bachelor
feb 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

De Bachelor in Software Engineering (BSE) is bedoeld om kwalitatief hoogwaardige afgestudeerden in deze snel ontwikkelde discipline te produceren. De diploma is speciaal ontwo ...

Lees meer