BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Software-engineering in India

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Software engineering verwijst naar de toepassing van technische methoden en technieken voor het programmeren van computers en software creatie. Software engineering studenten vaak leren over disciplines zoals informatica en wiskunde om hen te helpen op maat gemaakte software systemen voor bedrijven of grote bedrijven te creëren.

Gevonden in het zuidelijke deel van Azië, de Republiek India is de tweede meest bevolkte land in de wereld met ongeveer 1270000000 mensen. India heeft vier types van universiteiten, Centrale Universiteiten, State Universities, Geacht University en prive-universiteiten bestaat in meer dan 550 instellingen.

Bachelor's Porgramma in Software-engineering in India

2 Resultaten in Software-engineering, India Filter

Bachelor in de computer-toepassingen

Sharda University
Bachelor
<
Voltijd
Engels
Campus

De BCA programma aangeboden door de Sharda University, is een professioneel programma in de Informatie Technologie die een hoge kwaliteit van het onderwijs aan de studenten bi ...

Lees meer

Bachelor in de computertoepassing

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE
Bachelor
jul 2020
<
3 jaren
Engels
Campus

BCA (Bachelor in Computer Application) cursus is ontworpen die de studie van computers en de toepassingen omvat. Het programma bereidt studenten voor om de uitdagingen en kans ...

Lees meer