BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Software-engineering in Letland

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Software engineering is een computer-gerichte carrière die inhoudt dat het ontwikkelen van computerprogramma's en systemen die gebruiksvriendelijk, innovatief zijn en passen bij de wensen van klanten en opdrachtgevers. Software engineering leerlingen leren over het toepassen van engineering principes voor de ontwikkeling van software en computerprogramma's gebruikt en benaderd op verschillende apparaten.

Letland, officieel de Republiek Letland, is een land in de Baltische regio van Noord-Europa. Het grenst in het noorden aan Estland, in het zuiden van Litouwen, in het oosten aan Rusland, en in het zuidoosten van Wit-Rusland. De Letten zijn een Baltisch volk, cultureel verwant aan de Litouwers. Hoofdstad is Riga, die is de thuisbasis van de Universiteit van Letland met meer dan 23.000 ingeschreven studenten.

Bachelor Opleiding in Software-engineering in Letland

1 Resultaten in Software-engineering, Letland Filter

Bachelor - Ingenieur van programmeren

Rezekne University of Applied Sciences
Bachelor
01 feb 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Het hoofddoel van dit programma is het leveren van IT-kennis en specifieke vaardigheden die nodig zijn voor een effectief beheer van informatiesystemen in een snel veranderend ...

Lees meer