Filter
Bachelor Studies
Turkije Studievorm: Alles Tempo: Alles

Kijk Bachelor's Programma's in Software-engineering in Turkije

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

De academische studie van software engineering richt zich op het gebruik van algoritmen, programma-ontwerp, en de functie-analyse met het oog op de ontwikkeling en software en andere computer-based database-systemen te verbeteren. Software engineers kunnen werken vertalen van code, het creëren van oplossingen voor technische problemen, of het ontwikkelen van programma's voor specifieke bedrijven.

Universiteiten in Turkije bieden twee of vier jaar van het onderwijs voor undergraduate studies, terwijl de graduate programma's duren een minimum van twee jaar. Er zijn ongeveer 820 instellingen voor hoger onderwijs in Turkije, waaronder 76 universiteiten met een totale studentenaantallen van meer dan 1 miljoen. De kwaliteit van het onderwijs op de Turkse universiteiten varieert sterk, wat het verstrekken van onderwijs en faciliteiten op gelijke voet met internationaal gerenommeerde scholen.

Bachelor Opleiding in Software-engineering in Turkije

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Software-engineering, Turkije

Bahcesehir University

De Software Engineering Department van Bahçeşehir University biedt dubbele major en laterale brancheprogramma's op het gebied van computerwetenschappen, informatietechnol ... [+]

Software Engineering

De Software Engineering Department van Bahçeşehir University biedt dubbele major en laterale brancheprogramma's op het gebied van computerwetenschappen, informatietechnologie en software engineering:

Software Engineering Undergraduate ProgramGraduate Programme Information Technologies (in samenwerking met de Afdeling Computer Engineering)Embedded Systems Graduate Program (in samenwerking met de afdelingen Elektrotechniek en Computer Engineering)Graduate Program van Information Systems Services (in samenwerking met de afdeling Computer Engineering)

De afdeling Software Engineering biedt ook dubbele major en de volgende laterale brancheprogramma's:

Lateraal programma van informatica-systemenLateraal programma voor internet en programmeren... [-]
Turkije Istanboel
September 2019
Engels
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Yasar University

Software engineering is een tak van wetenschap voor software-ontwikkeling op basis van de principes van de techniek ... [+]

Software engineering is een tak van wetenschap voor software-ontwikkeling op basis van de principes van de engineering.

Hoewel het gebruik van computers in het dagelijks leven toeneemt, wordt het belang van de computer software ook stijgt met de dag. Software producten efficiënter en productiever professionele en sociale leven. Ons leven stijlen worden steeds afhankelijker van computers en dus software. Software ontwikkeling is problematisch sinds de eerste dagen van de invoering van computers en wordt nog steeds geconfronteerd met grote problemen. De druk op de ontwikkeling van software, zoals steeds groeiende omvang en complexiteit, kortere schema, internalisatie, meer functionaliteit, concurrentie, neemt toe. Dit leidt tot de noodzaak van deskundigheid te bouwen economisch, op tijd en kwaliteit software. De term "software engineering" werd gebruikt in een NATO conferentie in 1968 voor het eerst, waarbij de toepassing van engineering principes voor softwareontwikkeling voorgesteld als een mogelijke oplossing voor de problemen van softwareontwikkeling. Software engineering discipline is meer dan programmering; het gaat over analyse, ontwerp, implementatie en onderhoud van hoogwaardige software binnen de geplande tijd en budget.... [-]

Turkije İzmir
September 2019
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands