BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Software-engineering in Zweden

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Een Bachelor of Software Engineering houdt zich bezig met de ontwikkeling van software-oplossingen. Leerlingen leren over de toepassing van informatica en wiskunde om software te ontwerpen en te ontwikkelen met verschillende toepassingen. Afgestudeerden zullen in staat zijn om te werken in verschillende gebieden van de ontwikkeling van software, zoals programmeren, testen of ontwerp.

Zweden (Sverige) is de grootste van de Scandinavische landen, met een bevolking van ongeveer 9,5 miljoen. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is verbonden met Denemarken via de brug van de Öresund (Öresundsbron). Zweden heeft een sterke traditie van een open, maar toch discreet land.

Bachelor Programma in Software-engineering in Zweden

3 Resultaten in Software-engineering, Zweden Filter

Bachelor of Science in Software Technology

Linnaeus University
BSc
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Zou je willen werken met game-ontwikkeling, IT-systemen voor auto's, of misschien binnen telecom? De toekomst is spannend en vol met mogelijkheden!

Lees meer

BSc in Software Engineering en Management

University of Gothenburg
BSc
sep 2020
<
Voltijd
Campus

Door het ontwerpen van slimme en efficiënte IT-oplossingen die wij kunnen invloed uitoefenen op de toekomst van het leven van de mensen.Mensen die - met de hulp van techniek e ...

Lees meer

Bacheloropleiding in de ontwikkeling van software

Kristianstad University Sweden
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Een breed scala aan kennis nodig is om geavanceerde computer software systemen te ontwikkelen. Naast kennis over de programmering moet u begrijpen hoe de computer programma's ...

Lees meer