Filter
Bachelor Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 4 Bachelor Opleidingen in Spaans 2019

Een bachelor's degree is een vierjarige opleiding, meestal de eerste die door de leerlingen bij het begin van het voortgezet onderwijs volgen. Zij kan worden gevolgd door een master of doctoraat, maar dit is niet vereist of universeel. Cursussen combineert meestal classwork dat wordt begeleid door een docent en onafhankelijke studie en onderzoek. Op sommige scholen wordt er een scriptie of ander project nodig, voordat het diploma wordt uitgereikt aan studenten.

 

Wat is een Bachelor in het Spaans? Studenten verdienen van deze graad zich te bekwamen in de Spaanse taal, maar ze vaak ook veel leren over de Spaanse geschiedenis, cultuur, literatuur of een combinatie van het bovenstaande. In de meeste cursussen, cultuureducatie strekt zich uit tot alle delen van de Spaanstalige wereld, zoals Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. In het merendeel van de programma's, worden de studenten verwacht dat zij alle de belangrijkste vaardigheden van de Spaanse taal onder de knie: spreken, lezen, schrijven en luisteren.

 

Studenten krijgen van een Bachelor in het Spaans hebben het voordeel van het bedreven in een taal met een aantal real-world applicaties. Het biedt ook de studenten inzicht in de rijke cultuur van de Spaanstalige wereld, het meegeven van een beter begrip van de internationale politiek in het algemeen.

 

De kosten van een Bachelor in het Spaans, hangt af van welke school je kiest om te studeren aan. In het algemeen is de mate duurt vier jaar waardoor de totale kosten worden berekend op basis van deze tijdlijn verkrijgen.

 

Banen beschikbaar voor afgestudeerden met een bachelor in het Spaans onder andere het onderwijs, het vertalen en interpreteren. Afgestudeerden met een bachelordiploma zijn over het algemeen in staat om les te geven in het basis- en secundair niveau. Vertalers en tolken beginnen vaak als zelfstandige aannemers of freelancers, maar met ervaring of voortgezet onderwijs kunnen hun weg te werken in een openbare of particuliere baan in het bedrijfsleven, kunst of wetenschap sector.

 

Studeren online is een geweldige manier om een ​​Bachelor in het Spaans te verdienen op uw eigen voorwaarden en het schema. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer Lees Minder
Other options within this field of study:

4 Results in Spaans

William Carey University

De doelstellingen van de cursussen Engels zijn om te helpen de student leren schrijven met een hoge mate van nauwkeurigheid, effectiviteit, en spreekvaardigheid; om nadru ... [+]

De doelstellingen van de vreemde taal cursussen zijn om vreemde talen, waarin de student in staat stellen om deel te nemen in mondelinge en schriftelijke communicatie met andere volkeren van de wereld en bieden een extra vaardigheid in beroepen te ontwikkelen; te ontwikkelen bij studenten een taalkundige zin voldoende voor studenten in staat zijn om een ​​eigen taal te vergelijken met andere talen; om de student te geven door middel van metingen in een vreemde taal een achtergrond van de cultuur van de volkeren het gebruik van deze taal; om de student in staat te stellen wetenschappelijke, literaire en andere teksten in een vreemde taal te lezen.

Cursus Beschrijvingen

101-102 Elementary Spaans I-II: (3 uur)... [-]

Verenigde Staten Mississippi City Biloxi
August 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidade da Coruña

Degree in het Spaans: linguïstische en Literatuurwetenschap werd in de Staatscourant op 05.01.2010 goedgekeurd. Via verschillende thema's die integreren en 240 studiepunt ... [+]

Introductie

De Degree in het Spaans: Taalkundige en Literatuurwetenschap Het werd in de Staatscourant op 05.01.2010 goedgekeurd. Via verschillende thema's die integreren en 240 studiepunten te coursing, biedt een solide basis in de taal, literatuur en cultuur voor Spaanse en Latijns-Amerikaanse niveau. Het biedt ook een breed overzicht van de huidige taalkundige en literaire wetenschap toegepast Spaans.

Het vergemakkelijkt ook dat studenten verwerven geavanceerde kennis van de taal en de Galicische en Engels literatuur en praktische kennis van andere talen, door de studenten (Frans, Italiaans, Portugees) zelf gekozen.

Waarom studeren de mate

De cursus geeft een geactualiseerd en nauwgezet onder de Galicische University System training. Zo richt het zich op taalvaardigheid in het Spaans, de Spaans-sprekende landen, in een tijd waarin sommige Latijns-Amerikaanse landen worden steeds relevant en internationale uitstraling. ... [-]

Spanje A Coruña
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ferrum College

Of u nu een carrière in de rechtsgeleerdheid, internationaal zakendoen, overheid, film, public relations, reclame, gezondheidszorg, journalistiek, lesgeven, enz. Overweeg ... [+]

Welkom! ¡Bienvenidos!

Of u nu een carrière in de rechtsgeleerdheid, internationaal zakendoen, overheid, film, public relations, reclame, gezondheidszorg, journalistiek, lesgeven, enz. Overweegt, een major of minor in het Spaans zal uw carrièremogelijkheden positief verbeteren als u afstudeert. Over de hele land, duizenden afgestudeerden strijden om banen in de bovengenoemde gebieden en de toelating tot deze graduate programma's, en er is geen betere manier om in het oog te vallen van een werkgever of toelatingscommissie dan door het hebben van een diploma of geavanceerde cursussen in een andere taal !

Het Spaanse programma biedt een major en minor in het Spaans. Een major in het Spaans bereidt je niet alleen voor op taalvaardigheid in de op één na meest gesproken moedertaal ter wereld (het is eerst het Mandarijn), maar ook de culturele vaardigheid die je in staat stelt om door de Spaanse wereld te navigeren, of het nu door reizen, zaken, rechten, gezondheidszorg, of een aantal mogelijke interacties in onze steeds meer geglobaliseerde wereld.... [-]

Verenigde Staten Ferrum
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Aquinas College

Studeren Spaans op Aquinas College zal niet alleen u helpen om uw taal te leren doelen te bereiken, zal het u ook in staat om toegang te krijgen tot een verscheidenheid v ... [+]

Waarom Spaans leren?

Studeren Spaans op Aquinas College zal niet alleen u helpen om uw taal te leren doelen te bereiken, zal het u ook in staat om toegang te krijgen tot een verscheidenheid van levendige en gevarieerde culturen, evenals een rijkdom van de literatuur en geschiedenis. Bovendien zou de Spaanse zeker een pluspunt in je professionele leven. Na het Engels, Spaans is de meest gesproken taal in de Verenigde Staten en, uiteraard, de meest gesproken taal op ons continent.

Naast de taallessen, zal Spaans op Aquinas College jouw kennis en begrip van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse culturen te verrijken door middel van programma's zoals het Latin American Film Festival. Je wordt aangemoedigd om uit te reiken naar native speakers, zowel hier (Grand Rapids beschikt over een groot en gevarieerd Spaanse gemeenschap), en in het buitenland. Op Aquinas College hebben we studeren in het buitenland programma's in zowel Spanje en Costa Rica.... [-]

Verenigde Staten Grand Rapids
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands