BACHELORSTUDIES

Afstandsonderwijs Bachelors in de Verenigde León de Spanje 2020

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Afstandsonderwijs Bachelor in de Verenigde León in Spanje

2 Resultaten in Mastergraad, León, Afstandsonderwijs Filter

Diploma in informatie en documentatie (semipresenciële modaliteit)

Universidad de Leon
Bachelor
<
Deeltijd
<
4 jaren
Spaans
Campus
Online

We leiden gekwalificeerde professionals op voor het beheer van informatie en kennis in zeer verschillende contexten, met vaardigheden voor de geautomatiseerde behandeling van ...

Lees meer

Diploma in informatie en documentatie (afstandsmodaliteit)

Universidad de Leon
Bachelor
<
Deeltijd
<
4 jaren
Spaans
Online

De graad in informatie en documentatie van de Universiteit van León is een competitieve graad en aangepast aan de eisen van de kennismaatschappij en wordt aangeboden in de sem ...

Lees meer