BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Sport Business Management in Noord-Amerika 2020

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Een BA in Business Management streeft naar studenten hoe bedrijven opereren in een sportieve context te onderwijzen. Studenten zullen de fundamentele onderwerpen van de bedrijfsvoering, zoals accounting, leiderschap of finance leren. En leert om deze informatie aan aanverwante bedrijven en evenementen sport toepassen. Afgestudeerden zullen in staat zijn om een ​​loopbaan in de verschillende niveaus van de sport-industrie na te streven.

Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben de mogelijkheid om meerdere talen te leren en een goed begrip van enorm verschillende culturen te ontwikkelen.

Bachelor Programma in Sport Business Management in Noord-Amerika

2 Resultaten in Sport Business Management, Noord-Amerika Filter

Bachelor in de sport administratie

Simpson College
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

De Sports Administration groot of klein is ontworpen om de belangen en beroepsmatige mogelijkheden voor studenten die de zakelijke kant van de sport en fysieke fitheid te dien ...

Lees meer

Entertainment, sport en promotie beheer

Northwood University
BBA
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Met Entertainment, Sport & Promotion Management programma Northwood, kunt u een carrière in de biz, maar uit de schijnwerpers.

Lees meer