BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Sport in Finland

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Bij het bestuderen van sport, studenten meestal kiezen tussen focussen op de zakelijke en strategische elementen van sport of de fysiologische aspecten. Die het bestuderen van de voormalige hebben doorgaans het potentieel om te coachen of beheerder professionele sportorganisaties terwijl de laatste steun in fysieke training.

Finland, officieel de Republiek Finland, is een Scandinavische land gelegen in het Fennoscandische regio Noord-Europa.

Bachelor in Sport in Finland

3 Resultaten in Sport, Finland Filter

Bachelor's degree in avontuur en buitenonderwijs

Humak University of Applied Sciences
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
42 maanden
Engels
Campus

Studeer aan Humak University of Applied Sciences , de toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in avontuurlijk onderwijs in Finland. De community educator bestudeert tra ...

Lees meer

Bachelor's Degree in eSports Business

Kajaani University of Applied Sciences
Bachelor
aug 2020
<
Voltijd
<
42 maanden
15 apr 2020
Engels
Campus

Krijg meer inzicht in de vele bedrijfsactiviteiten en zakelijke elementen van competitief gamen en de essentiële vaardigheden die nodig zijn om het beheren en plannen van Espo ...

Lees meer

Bachelor's Degree in Sport en Leisure Management

Kajaani University of Applied Sciences
Bachelor
aug 2020
<
Voltijd
<
7 semesters
15 apr 2020
Engels
Campus

Word een sportspecialist die begrijpt dat sport en bewegen aanzienlijk bijdragen aan het welzijn van individuen en de samenleving.

Lees meer