BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Sport in Hongkong

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Bij het bestuderen van sport, studenten meestal kiezen tussen focussen op de zakelijke en strategische elementen van sport of de fysiologische aspecten. Die het bestuderen van de voormalige hebben doorgaans het potentieel om te coachen of beheerder professionele sportorganisaties terwijl de laatste steun in fysieke training.

Hong Kong, gevonden aan de zuidkust van China, het land is een van de twee speciale administratieve regio's in de Republiek China. Hong Kong 's hoger onderwijs wordt geplaatst in de structuur van de Engelse en internationale systemen. Het wordt beheerd door het land 's Education Bureau.

Bachelor in Sport in Hongkong

1 Resultaten in Sport, Hongkong Filter

Bachelor of Science Education (Honours) (Sportwetenschappen)

The Education University of Hong Kong
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Het programma Bachelor of Science Education (Honours) (Sports Science) heeft tot doel studenten op te leiden die een loopbaan willen volgen in verband met wetenschappelijk ond ...

Lees meer