BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Sport in Polen

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Afgestudeerden van een bachelor's degree in de sport zal in staat zijn om te werken in een verscheidenheid van terreinen. Dit is vanwege de aard van het diploma, die doorgaans kunnen studenten zich te specialiseren in een gebied, zoals coaching, training en oefening recept of lichamelijke opvoeding.

Polen, officieel de Republiek Polen, is een land in Centraal-Europa. Met een bevolking van 38 miljoen mensen, Polen is het 6e meest bevolkte land in de EU. EU / EER-studenten hebben geen visum nodig om te studeren in Polen. De kosten van levensonderhoud in Polen is een van de laagste in de Europese Unie.

Bachelor Opleiding in Sport in Polen

1 Resultaten in Sport, Polen Filter

De richting van de lichamelijke opvoeding

University of Applied Sciences in Wałcz
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Pools
Campus

Een afgestudeerde zal worden uitgerust met kennis en vaardigheden om hem in staat stellen om te werken met een didactische onderwijs, het bevorderen van gezond gedrag, zelfsta ...

Lees meer