Undergraduate Studies in Sport in Rusland

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden. Een opleiding of cursus in de sport in het algemeen bereidt studenten voor sportteams beheren, uitgegroeid tot een senior coach van een sport st… Meer informatie

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Een opleiding of cursus in de sport in het algemeen bereidt studenten voor sportteams beheren, uitgegroeid tot een senior coach van een sport studenten kiezen om zich te concentreren op, uitgegroeid tot een leraar lichamelijke opvoeding of voer een nauw verwante terreinen.

Rusland of, ook officieel bekend als de Russische Federatie, is een land in het noorden van Eurazië. Onderwijs in Rusland wordt voornamelijk verzorgd door de staat en wordt geregeld door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. In Rusland, duurt het ongeveer 70% van de trainingstijd voor het contact lessen met een leraar, de rest wordt 30% van de werklast gewijd aan de onafhankelijke studie van het materiaal.

Bachelor's Porgramma in Sport in Rusland

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Череповецкий государственный университет
Cherepovets, Rusland

Beroepsgebieden: sportclubs; onderwijsinstellingen voor aanvullend onderwijs (jeugdsportscholen);

Beroepsgebieden: sportclubs; onderwijsinstellingen voor aanvullend onderwijs (jeugdsportscholen); -
Bachelor
Voltijd
4 jaren
Russisch
sep 2020
Campus