BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Sport in de Verenigde Texarkana Verenigde Staten

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Terwijl die zich bezighouden met de academische studie van de sport, de studenten meestal kiezen tussen voorbereiden om te beheren of coach sportorganisaties of het verstrekken van fysieke training begeleiding van professionele atleten, studenten of recreatieve programma's. Cursussen en programma's kunnen wetenschappers voor het onderwijs of coaching loopbaan voor te bereiden. 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Top Bachelor's Porgramma in Sport in de Verenigde Texarkana in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Sport, Texarkana Filter

Bachelorprogramma: majoor in sportmanagement

Texas A&M University Texarkana
Bachelor
aug 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Deze major is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in de studie van sport vanuit een zakelijk perspectief met als doel de sportindustrie te betreden. Bovendien kunne ...

Lees meer