32 Bachelorgraad Opleidingen in Sportcoaching 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Sportcoaching 2024Filter
    • Kaunas, Litouwen

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Coach in geselecteerde sporten: atletiek, honkbal, basketbal, bodybuilding, judo, fitness, handbal, sportaerobics, sportdansen, volleybal

    • The City, Verenigd Koninkrijk

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Gloucester, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Britse actieplan voor coaching 2006-2016 biedt een focus voor het maken van de Britse coaching systeem de afgunst van de wereld. Deze programma's zijn gericht op deze upgrading ondersteunen

    • Bedford, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    BA (Hons) in Football Coaching heeft een snelle groei van de voetbalsector tot gevolg en heeft veel kansen gecreëerd om sportprofessional te worden in een groeiende, grenzeloze industrie. Deze cursus bereidt je voor op het werken als ervaren coach in verschillende voetbalgerelateerde omgevingen. Tijdens de cursus leer je een scala aan coachingvaardigheden waarmee je trainingssessies kunt geven en plannen die relevant zijn voor team-/spelernormen.

    • Fort William, Verenigd Koninkrijk
    • Daliburgh, Verenigd Koninkrijk
    • + 2 more

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    BSc (Hons) Adventure Performance and Coaching brengt een unieke focus op sportwetenschap naar het domein van avontuurlijke coaching. Je combineert de vaardigheden en kennis van de toegepaste sportwetenschapper met die van een moderne avontuurlijke professional in steeds veranderende buitenomgevingen, waardoor je wordt voorbereid op het coachen en begeleiden van de volgende generatie avontuurlijke atleten en deelnemers.

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    Op de campus

    Engels

    • Lincoln, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Sportcoaches inspireren teams en individuen om hun doelen te bereiken, waarbij ze werken in een verscheidenheid aan sporten en op verschillende niveaus, van topsporters tot lokale clubs. Lincoln's BSc (Hons) Sports Development and Coaching-graad is ontwikkeld om onafhankelijke en geïnformeerde beoefenaars voort te brengen door middel van betrokkenheid bij een reeks praktische, laboratorium- en veldgebaseerde ervaringen, naast meer traditioneel gerichte lezingen en seminars.

    • Twickenham, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze tweejarige Foundation Degree (met de optie van een derde jaar opwaardering naar BSc) biedt je een unieke en innovatieve leermogelijkheid om je vaardigheden op het gebied van coaching, voetbalontwikkeling, zakelijke en ondernemerschap te leren en te ontwikkelen, terwijl je diepgaande kennis en begrip van de voetbalindustrie.

    • Prague, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het studieprogramma richt zich op alle aspecten van sporttraining. Het onderwijsproces omvat kennis op het gebied van kinantropologie en sportwetenschappen. Alle academici die verantwoordelijk zijn voor het onderwijsproces bewijzen hun creatieve instelling. De specialisatie "Coach" richt zich op de aspecten van sporttraining in een bepaald sportgebied. De specialisatie "Fitness Coach" richt zich op de ontwikkeling van verschillende aspecten van fitness bij het omgaan met specifieke soorten bevolking. Het is een academisch studieprogramma. De accreditatie van het programma in het Engels brengt internationaal erkende kwalificaties/licenties met zich mee. Het Programma gaat bij het uitvoeren aansluiten bij de eisen op basis van het National Frame of Qualifications.

    • Dundee, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Studeer BSc (Hons) Sports Development and Coaching aan Schotland's Top Modern University voor onderwijs en algemene studenttevredenheid (NSS 2023). Sportontwikkeling en -coaching heeft behoefte aan meer goed opgeleide afgestudeerden die de uitdagingen en de snelle ontwikkelingen in dit vakgebied begrijpen.

    • Carson, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    • Colchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    Op de campus

    Engels

    • Athens, Verenigde Staten

    Full time

    Op de campus

    Engels

    De Athletic Training Education Program (ATEP) bij Concord University is momenteel geaccrediteerd door de Commissie voor Accreditatie van Athletic Training Onderwijs (CAATE). Het programma maakt gebruik van een continuüm van didactische en klinische ervaringen, zoals uiteengezet in de CAATE Normen voor de accreditatie van de instap ATEPs, en aan de student als een entry-level Certified Atletische Trainer adequaat voor te bereiden. Na succesvolle afronding van het programma, zal de student van de kennisbasis en klinische vaardigheden die nodig zijn voor een uitdaging en het passeren van de Raad van Certificatie (BOC) Onderzoek hebben.

    • Parkville, Verenigde Staten
    • Kansas City, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De belangrijkste biedt studenten met een verscheidenheid aan cursussen en praktische ervaringen met betrekking tot de preventie, zorg en revalidatie van atletische blessures.

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontworpen om toegang, evenals de progressie te helpen, binnen een scala van loopbanen, het biedt studenten met een uitgebreide kennis en vaardigheden op belangrijke gebieden van sport coaching en schoolsport. Het is ideaal voor diegenen die willen werken met de gemeenschap sportclubs, scholen, instanties Nationaal Bestuur en opereren sport coaching gebaseerde bedrijven.