BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Sportstudies in Portugal

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Sportstudies is een breed opgezet curriculum dat een multidisciplinaire benadering van de studie van de rol van sport in de samenleving inneemt. Studenten kunnen lessen volgen in fysieke fitheid, anatomie, contractonderhandelingen, sportmarketing en communicatie.

Portugal, officieel de Portugese Republiek, is een land gelegen in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland. Portugal is 900 jaar oud, en hoewel het een relatief klein gebied, is een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Universidade do Porto is het meest populair bij buitenlanders die bestaan ​​uit 11% internationale studenten.

Bachelor Opleiding in Sportstudies in Portugal

1 Resultaten in Sportstudies, Portugal Filter

Bachelor of Science in de sport en lichamelijke activiteit

Universidade Europeia
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Portuguese
Campus

Traditioneel heeft academische training in sport gebruik gemaakt van verklarende, eenrichtingsgerichte onderwijsmethoden, waarbij studenten passieve agenten zijn in het ontvan ...

Lees meer