35 Bachelorgraad Opleidingen in Sportstudies 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Sportstudies 2024Filter
    • Birkirkara, Malta

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Business Administration and Digital Innovation with Sports and eSports Management in Malta (hierna - Business Bachelor with Sports and eSports Management in Malta) is een multicultureel educatief programma dat met de hand is gemaakt voor transnationale studenten die kennis en begrip willen opdoen van een verscheidenheid aan van concepten binnen de sportwereld en vanuit een echt mondiaal perspectief. De Business Bachelor met Sport en eSports Management wordt volledig in het Engels aangeboden en is perfect voor diegenen die ervan dromen om hun carrière in sportmanagement te beginnen en internationaal te werken.

    • Online United Kingdom

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Als je een ambitieuze of praktiserende leider van sport- of fitnessactiviteiten bent, zal deze graad je vaardigheden en begrip van sportwetenschap, psychologie, training, coaching en leiderschap ontwikkelen. Het zal uw bewustzijn van uw eigen rol vergroten, uw effectiviteit op het werk vergroten en uw communicatieve en analytische vaardigheden ontwikkelen, wat uw carrièrevooruitzichten een boost geeft. Je past wetenschap en theorie toe in de praktijk, reflecterend op casestudy's of echte en potentiële werksituaties. Aan de hand van video, tekst en online materiaal richt je je op de algemene fysieke en psychologische behoeften van sportdeelnemers of bewegingscliënten.

    • Kajaani, Finland

    Full time

    7 semesters

    Op de campus

    Engels

    Ga naar het volgende niveau - leer het beheren en plannen van Esports als een zakelijke onderneming onder de knie te krijgen door de Bachelor's Degree in Esports Business te behalen! Sta in de frontlinie van de snelgroeiende industrie! Ben je een speler maar wil je je expertise in esports verdiepen? Heb jij het in je om coach te worden? We hebben alle benodigde tools om u een esports-expert te maken in zaken, coaching en gaming! De esports-markt werd in 2017 geschat op $ 694,2 miljoen en zal naar verwachting in 2023 meer dan 2 miljard bereiken.Om ervoor te zorgen dat onze studenten bereid zijn om dit lucratieve veld te betreden, bieden we een breed scala aan cursussen, waaronder marketing, coaching, esports-landschap, branding, evenementenbeheer en contractenrecht. Deze gebieden zijn sleutelelementen van de esports-industrie die de voortdurende groei mogelijk maken. Praktische ervaring is waar deze graad echt uitblinkt. Onze studenten zijn uitgerust met middelen, tijd en ondersteuning om ondernemingen te creëren en hun praktische kennis op te bouwen in real-world omgevingen. De Esports Business-opleiding is geen training voor spelers, maar biedt eerder onderwijs van topklasse om experts op het gebied van elektronische sportzaken te worden. Veel van de studenten kunnen echter ex-spelers zijn of kunnen tijdens hun studie blijven spelen en KAMK biedt hiervoor uitstekende faciliteiten. Een van de vele voordelen van het zijn van Esports Business student is toegang hebben tot de KAMK Esports Facility; ruimte voor leden om te concurreren, te leren, te socializen en te netwerken met hun leeftijdsgenoten. In samenwerking met StudyPortals en BachelorStudies.

    • Helsinki, Finland

    Full time

    42 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    Studeer aan Humak University of Applied Sciences , de toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in avontuurlijk onderwijs in Finland. De community educator bestudeert trainspecialisten in avontuurlijk en buitenonderwijs. Avontuur en buitenonderwijs is gebaseerd op ervaringsgerichte en op activiteiten gebaseerde leermethodologie en is gericht op het ondersteunen van de groei, ontwikkeling, welzijn en keuzevrijheid van individuen, groepen en gemeenschappen.

    • Gdańsk, Polen

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Studies op het gebied van lichamelijke opvoeding richten zich op zaken die verband houden met de menselijke motoriek. Studenten leren de interdisciplinaire benadering van vraagstukken op het gebied van fysieke cultuur en de specificiteit van individuele sportdisciplines; bovendien leren ze een breed scala aan oefeningen en methodologische vaardigheden.

    • Winter Park, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    80 weken

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Van esports-teams tot productuitgevers, gamestudio's tot wedstrijdlocaties, de game-industrie vertrouwt op zakelijke mensen om vooruit te blijven gaan. Het Game Business & Esports bachelor of science-programma geeft je de mogelijkheid om vaardigheden op te bouwen voor de zakelijke kant van gaming - strategische, gemeenschapsgerichte, omzetverhogende vaardigheden. U krijgt verkoopbaar zakelijk inzicht waarmee u een verscheidenheid aan professionals Pathways in de game-industrie kunt nastreven.

    • Abilene, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Fitness, recreatie en sportmanagement is de meest flexibele opleiding in de School of Kinesiology, Health & Recreation. Het zorgt voor 22 studiepunten aan keuzevakken en is de enige graad in de school waarvoor een minor vereist is.

    • Spain Online, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De online bachelor in bedrijfskunde en digitale innovatie met sport en eSports Management (hierna - zakelijke bachelor met sport en eSports) biedt studenten competenties en vaardigheden die nodig zijn om een professional te worden in de sportindustrie en te werken in spannende sportbedrijven. Deze Business Bachelor met sport en eSports online biedt kennis over de theorie en praktijk van sportmanagement en inzicht in bedrijfskunde in het algemeen, marketing en operations management, financiën en internationalisering. De Business Bachelor met sport en eSports Online bereidt studenten voor op het werken in bedrijfsmanagementrollen, en begrijpt juridische en regelgevende kwesties die specifiek zijn voor de sportindustrie. Studenten die hun Business Bachelor met Sport en eSports online volgen, werken aan praktische projecten en casestudy's op het gebied van sportmanagement, leren over internationale sportclubs en hun bedrijf, begrijpen hoe ze sportevenementen kunnen beheren en zoeken naar sponsors.

    • Lincoln, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Sportcoaches inspireren teams en individuen om hun doelen te bereiken, waarbij ze werken in een verscheidenheid aan sporten en op verschillende niveaus, van topsporters tot lokale clubs. Lincoln's BSc (Hons) Sports Development and Coaching-graad is ontwikkeld om onafhankelijke en geïnformeerde beoefenaars voort te brengen door middel van betrokkenheid bij een reeks praktische, laboratorium- en veldgebaseerde ervaringen, naast meer traditioneel gerichte lezingen en seminars.

    • Aberdeen, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Je voorbereiden om te werken in een fitness- en gezondheidsgerelateerde carrière. Als hoofdvak Human Performance and Fitness maak je deel uit van een groeiend programma dat je zal helpen een sterke wetenschappelijke basis op te bouwen door middel van cursussen zoals anatomie en fysiologie, biomechanica en inspanningsfysiologie.

    • Prague, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het studieprogramma richt zich op alle aspecten van sporttraining. Het onderwijsproces omvat kennis op het gebied van kinantropologie en sportwetenschappen. Alle academici die verantwoordelijk zijn voor het onderwijsproces bewijzen hun creatieve instelling. De specialisatie "Coach" richt zich op de aspecten van sporttraining in een bepaald sportgebied. De specialisatie "Fitness Coach" richt zich op de ontwikkeling van verschillende aspecten van fitness bij het omgaan met specifieke soorten bevolking. Het is een academisch studieprogramma. De accreditatie van het programma in het Engels brengt internationaal erkende kwalificaties/licenties met zich mee. Het Programma gaat bij het uitvoeren aansluiten bij de eisen op basis van het National Frame of Qualifications.

    • Stirling, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    48 maanden

    Op de campus

    Engels

    Milieuwetenschap en buiteneducatie is onze unieke cursus die milieuwetenschap combineert met praktisch onderwijs over het uitvoeren van buitenactiviteiten. Wees het verschil buitenshuis!

    • Grimstad, Noorwegen

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    E-sport is een van de snelst groeiende industrieën ter wereld. Steeds meer particuliere bedrijven, overheden en de publieke sector, zowel nationaal als internationaal, zien de kansen om het potentieel te benutten dat ligt in de vaardigheden die via e-sport zijn ontwikkeld. De bacheloropleiding academische e-sports levert kennis op die je competitief maakt op de toekomstige arbeidsmarkt.

    • Paul Smiths, Verenigde Staten

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Bachelor's Degree in Recreatie, Adventure Education & Leisure Management - Leren werken met diverse groepen te ontwerpen en leveren van hoge kwaliteit recreatie ervaringen die ecologisch en economisch verantwoord zijn. Ervaringsgericht onderwijs, leiderschap, management vaardigheden en avontuur mogelijkheden zijn de nadruk van deze bachelor-opleiding.

    • Hampton, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Science-graad in Kinesiology-Pre-PT is bedoeld om studenten voor te bereiden op het voldoen aan de toelatingseisen voor de meeste graduate-programma's in fysiotherapie, waaronder het Hampton University -graduate-programma voor fysiotherapie (D.PT.). Bovendien biedt dit curriculum een solide basis voor een afgestudeerde studie in atletische training en andere gebieden in de bewegingswetenschappen.