BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Sportwetenschappen in Australië

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Studenten die wensen om een ​​carrière na te streven op het gebied van fitness kan sportwetenschappen te studeren en hebben potentieel functiebenamingen zoals fitness bestuurder of personal trainer. Veel programma's bieden mogelijkheden voor studenten toe te passen wat ze leren in de klas op een praktische instelling.

Australië heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

Bachelor in Sportwetenschappen in Australië

2 Resultaten in Sportwetenschappen, Australië Filter

Bachelor van lichaamsbeweging en sport wetenschap (Bess)

Charles Darwin University
Bachelor
jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

De Oefening en Sport Science cursus is ontworpen om afgestudeerden te rusten als paramedische professionals die gebruik maken van oefening als een interventie om de gezondheid ...

Lees meer

Bachelor in de sport- en bewegingswetenschappen

University of Canberra
Bachelor
jan 2020
<
Voltijd
<
6 semesters
Engels
Campus

Onze bachelor in de sport- en bewegingswetenschappen onderzoekt de complexiteit van menselijke bewegingen en strategieën om atleten te helpen hun volledige potentieel te berei ...

Lees meer