BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Sportwetenschappen in Azië 2020

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Studenten die zijn gespecialiseerd in sportwetenschappen kunnen zich richten op gezondheid en fitness het management in staat zijn om programma's uit te voeren in health clubs en fitnesscentra. Deze programma's kunnen een nauwgezet onderzoek op verschillende gebieden, met inbegrip van management principes, fitness programmering, de jeugd fitness en sportvoeding.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Bachelor's Porgramma in Sportwetenschappen in Azië

1 Resultaten in Sportwetenschappen, Azië Filter

Bachelor of Science Education (Honours) (Sportwetenschappen)

The Education University of Hong Kong
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Het programma Bachelor of Science Education (Honours) (Sports Science) heeft tot doel studenten op te leiden die een loopbaan willen volgen in verband met wetenschappelijk ond ...

Lees meer