BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Sportwetenschappen in de Verenigde Radnor Verenigde Staten

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Sportwetenschappen leren de studenten vaak de praktische zakelijke vaardigheden en kennis van inspanningsfysiologie voor de gezondheid en fitness-programma's in de commerciƫle en educatieve instellingen op te bouwen. Mogelijke jobs in dit gebied zijn onder andere personal trainer, fitness directeur, health club beheerder en bedrijfsfitness supervisor.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Bachelor Programma in Sportwetenschappen in de Verenigde Radnor in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Sportwetenschappen, Radnor Filter

Bachelor in bewegingswetenschap en gezondheidsbevordering

Cabrini University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

De gedocumenteerde gezondheidsvoordelen van fysieke activiteit hebben bewaakte trainingsprogramma's, persoonlijke training en andere gezondheidsbevorderende initiatieven tot e ...

Lees meer