BACHELORSTUDIES

3 Bachelor's Programma's in Stedelijke Planning 2020

Bachelor Urban Planning-programma's benadrukken een scala van onderwerpen met een kern van cursussen die een achtergrond in vele gebieden van planning. Core cursussen omvatten onderwerpen als geschiedenis, theorie, stedenbouw, statistieken, stedelijke wet, ruimtelijke ordening, economie en planning van de praktijk. Veel Bachelor Urban Planning programma's ook zorgen voor specialisaties in specifieke gebieden, zoals: behoud, de internationale ontwikkeling, transport planning, onroerend goed, geografische informatiesystemen en anderen.

Bachelor Urban Planning graden voor te bereiden mensen voor de directe invoer in de wereld van professionele ruimtelijke ordening en kan aanzienlijke carrière groei, zowel in publieke als private sector. Veel stedelijke planners werken samen met architecten en ontwerpers de stad, maar ook met lokale overheden. Programma's kunnen online of direct worden bestudeerd aan universiteiten in veel plaatsen over de hele wereld.Veel studenten van de Bachelor Urban Planning-programma's ook combineren met andere planning verwante disciplines, zoals civiele techniek, architectuur, vastgoed, enz. Dit zorgt voor meer goed afgerond en veelzijdige professionals.

Als steden en infrastructuur uit te breiden, de behoefte aan gekwalificeerde stedenbouwkundigen toeneemt. Bachelor Urban Planning's kunnen helpen om deze uitdagingen aan. Onderstaande tabel op een van de programma's om meer te leren!

3 Resultaten in Stedelijke Planning Filter

Bsc in de architectuur, stedenbouw en de bouw wetenschappen

Eindhoven University of Technology
BSc
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Kijk om je heen, in het huis of buurt waar u woont of de school u bijwonen. Uw omgeving wordt grotendeels bepaald door de architectuur en de (civiele) techniek.

Lees meer

Bachelor in vastgoed en stedelijke planning

Institut Africain de Management
Bachelor
<
Voltijd
Frans
Campus

De kwaliteit van het management zich als een relevante en originele manier in een wereld die voortdurend op zoek naar middelen en organisatie. Bedrijven eisen geopend oplossin ...

Lees meer

BA Stadsplanning en ontwerp

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
BA
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

De wereldbevolking groeit gestaag en de steden van vandaag moeten omgaan met een reeks complexe verstedelijkingsfenomenen, zoals de snelle uitbreiding of reductie van de ruimt ...

Lees meer