BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Stedelijke en Ruimtelijke Ordening in de Verenigde Staten

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Stedelijke en regionale planning is de praktijk van het bewerken ontwerpen en voorstellen voor de ontwikkeling van een bepaald stuk grond te worden gebruikt door mensen, of het nu op regionaal, stedelijk of industrieel niveau.

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Bachelor Opleiding in Stedelijke en Ruimtelijke Ordening in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Stedelijke en Ruimtelijke Ordening, Verenigde Staten Filter

Bsc in geografische wetenschap en community planning

Northern Arizona University
BSc
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

De Bachelor of Science in Geographic Science and Community Planning integreert geografische kennis en GIS in kaart brengen van technologie├źn met het probleemoplossend gebied v ...

Lees meer

Bachelor in stedelijke en regionale studies

University Of Wisconsin - Green Bay
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Urban and Regional Studies ontwikkelt individuen die willen een verschil in hun gemeenschap te maken: een verschil in wat er gebeurt met de oudere wijken in overgang; een vers ...

Lees meer