BACHELORSTUDIES

Afstandsonderwijs Bachelor's Programma's in Studies strafrecht op Malta 2020

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Omgaan met openbare universiteiten is verre van een optimale optie. Particuliere scholen bieden veel betere steun in uw afstandsonderwijs ervaring. Verschillende online universiteit trekt docenten en studenten op grote afstand van over de hele wereld. Dit vergroot de diversiteit in een afstandsonderwijs klas en produceert uitdagende gesprek onder die van enorm uiteenlopende gemeenschappen, gewesten, en verre culturen.

Malta is een Zuid-Europese land in de Middellandse Zee 80 km ten zuiden van Sicilië en 333 km ten noorden van Libië. Malta heeft betrekking op iets meer dan 316 km ², waardoor het een van de kleinste en dichtstbevolkte landen van de wereld 's.

Afstandsonderwijs Bachelor Opleiding in Studies strafrecht op Malta

1 Resultaten in Studies strafrecht, Malta, Afstandsonderwijs Filter

Bachelor's Degree in Criminologie, onderzoekende wetenschap en veiligheid

United Campus of Malta
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Italiaans
Online

De online diploma licentiaat in de criminologie, opsporings- en veilig- wetenschappen in staat stelt afgestudeerden om professionals in staat om wetenschappelijk te behandelen ...

Lees meer