BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Strategie in de Verenigde Lyon Frankrijk

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Strategie studies kunnen studenten met een opleiding over hoe om te analyseren en onderzoek het bedrijfsleven en resource situaties en passende en doeltreffende strategieĆ«n voor een optimale besluitvorming te ontwikkelen. Strategisch management kan net zo goed worden onderzocht als bedrijfsstrategie en ondernemerschap. 

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiƫle republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Lyon ligt in het oostelijk deel van midden-Frankrijk. Het is de stad met meer dan 400.000 inwoners. Lyon stad heeft tal van universiteiten, hogescholen en andere kleine instellingen voor hoger onderwijs.

Beste Bachelor's Porgramma in Strategie in de Verenigde Lyon in Frankrijk

2 Resultaten in Strategie, Lyon Filter

Bachelor SPCom

Sup de Pub
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Campus

Na het voltooien van twee jaar van de studie in marketing, communicatie, grafische kunst of design, kunnen studenten direct inschrijven in het 3e jaar van gespecialiseerde stu ...

Lees meer

Bachelor SP3

Sup de Pub
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Campus

Studenten kunnen zich direct inschrijven voor het 3e jaar op Sup de Pub (SP3) na de validering van een niveau van academische prestatie gelijk aan 2 jaar post-Baccalaureat stu ...

Lees meer