BACHELORSTUDIES

Afstandsonderwijs Bachelors in Supply Chain Management 2020 in Afrika

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Supply chain management omvat het toezicht op het transport en de levering van goederen aan klanten. Een opleiding op dit gebied kan leren studenten methoden om ervoor te zorgen dat de juiste punten uit worden verzonden in een tijdig, dat goederen worden verscheept naar het juiste adres, en dat de producten op tijd aankomt.

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

Een Afrikaans educatieve avontuur kan spannend zijn, omdat het continent 's rijke traditionele erfgoed is dus van vitaal belang voor de cultuur. Afrikanen legendarische gastvrijheid is gastvrij voor vreemdelingen en zijn multi-etnische steden zo spannend met zijn Afrikaanse muziek, dans en kunst, zowel traditionele als moderne vormen heel andere werelden van toepassing en vreugde, en er is een paar esthetische ervaringen waar u ook gaat om te vergelijken en contrast met de kleur, werveling, geur en geluiden van een Afrikaanse markt.

Bachelor Opleiding Afstandsonderwijs in Supply Chain Management in Afrika

2 Resultaten in Supply Chain Management, Afrika, Afstandsonderwijs Filter

Bachelor of Commerce in Supply Chain Management

YKBS LTD
Bachelor
aug 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus
Online

De Bachelor of Commerce in Supply Chain Management is een dynamisch programma ontworpen om kandidaten gespecialiseerde kennis te bieden binnen het groeiende veld van supply ch ...

Lees meer

BBA in Logistics

Open Learning Group
BBA
feb 2021
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De BBA in Logistics en Supply Chain Management geeft u een goed begrip van supply chain en logistiek management vanuit zowel een Zuid-Afrikaans als wereldwijd perspectief. Dit ...

Lees meer