Filter
Bachelor Studies
Canada Ontario Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Undergraduate Studies in Supply Chain Management in de Verenigde Ontario Canada

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Studenten van de supply chain management zijn meestal onderwezen in de levering van goederen en diensten van het ene punt naar het andere, meestal van een magazijn naar een retail-locatie, evenals de communicatie met transportbedrijven en het bijhouden van de logistieke als producten worden verplaatst.

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

Top Bachelor Programma in Supply Chain Management in de Verenigde Ontario in Canada

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Supply Chain Management, Ontario

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Gebruik de kracht van een diploma in Supply Chain Management om je carrière te verplaatsen van punt A naar punt z. Supply chain verwijst naar het gehele netwerk van bedri ... [+]

Gebruik de kracht van een diploma in Supply Chain Management om je carrière te verplaatsen van punt A naar punt z. Supply chain verwijst naar het gehele netwerk van bedrijven die samenwerken om het ontwerpen, produceren, leveren en service producten. Het gaat om de coördinatie van een breed scala van bedrijfsprocessen - zoals marketing, forecasting, demand management, productie planning, verpakking, opslag, transport, inkoop, voorraadbeheer, distributie en customer relationship management - om organisatorische doelen te bereiken en klanttevredenheid. Plaats jezelf in een vitale rol in de bedrijfsvoering.

Wat je leert

Common Platform Jaren 1 en 2

Dit programma is een van de elf Bachelor of Commerce graden gebouwd op een gemeenschappelijk platform van twee jaar van het bedrijfsleven studies die studenten geeft de tijd om hun specialiteit te beslissen. In de jaren een en twee, leren de studenten de fundamenten van het bedrijfsleven, waaronder boekhouding, ondernemingsrecht, informatiesystemen, e-commerce, financieel management, HR management en marketing. Aan het einde van het jaar twee, studenten maken hun besluit en brengen hun laatste twee jaar gespecialiseerd is in hun gekozen zakelijk gebied. Alle graden op de gemeenschappelijk platform>... [-]

Canada Toronto Fredericton
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands