112 Bachelorgraad Opleidingen in Taalstudies in Europa for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Taalstudies in Europa for 2024Filter
    • Budapest, Hongarije

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van het Hongaarse BA-programma is om studenten een professioneel niveau van Hongaars te bieden in taal en literatuur. Het programma biedt taaltrainingen op basis van de ervaring van het Hongaars als een afdeling voor vreemde talen van de Eötvös Loránd University van Eötvös Loránd University , en benadrukt ook het belang van literaire en culturele studies. Oost- en Oost-Midden-Europa zijn in staat centrale actoren te worden in culturele en economische verbindingen tussen Azië en Europa.

    • Venice, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Italiaans

    Ben je geïnteresseerd in vreemde talen, literatuur, culturen en beschavingen? Wil je meer leren over taalwetenschap en hoe taalkundige en culturele identiteiten worden opgebouwd? Dit programma geeft je de mogelijkheid om je kennis van ten minste twee talen en mogelijk een derde te versterken door uit meer dan 20 talen te kiezen.

    • Olomouc, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De drie jaar durende studie omvat literatuurwetenschap (Inleiding tot de literatuurwetenschap, de Britse literatuur van de 19e en 20e eeuw, de Amerikaanse literatuur van het begin tot de 1e helft van de 20e eeuw);

    • The City, Verenigd Koninkrijk

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Groningen, Nederlanden

    Full time

    36 maanden

    Op de campus

    Engels, Nederlands

    • Madrid, Spanje
    • Berzosa, Spanje
    • + 1 more

    Full time

    4 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels, Spaans, Frans, Duits

    Deze exclusieve bacheloropleiding biedt een uitgebreide opleiding in taal, literatuur en cultuur waarmee studenten zich kunnen specialiseren in een van de vele profielen van de huidige meertalige en multiculturele omgeving. De opleiding richt zich op drie vreemde talen en hun culturen. Na drie academische jaren algemeen vormend onderwijs kunnen studenten kiezen uit een breed scala aan keuzevakken om zich te specialiseren op basis van hun eigen interesses.

    • León, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Spaans

    We leiden professionals op met een grote capaciteit voor expressie en begrip van de Engelse taal, en een voldoende kennis van het Frans als tweede taal, en bevorderen de verwerving van taalkundige, literaire en culturele kennis van Engelstalige landen en nieuwe technologieën gerelateerd aan deze studies.

    • Prague, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Arts in Humanities, Society and Culture: Language, Communication and Culture is een 3-jarig, internationaal geaccrediteerd programma dat een moderne en interdisciplinaire opleiding biedt in humanitaire kwesties en hoe deze omgaan met samenlevingen en culturen. Je behaalt een wereldwijd erkend Amerikaans en Europees BA-diploma.

    • Vilnius, Litouwen

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels, Litouws

    De Bachelor in Litouwse Studies programma stelt u in staat om de Litouwse taal te leren, en om kennis te maken met de taalkundige situatie, literatuur, cultuur, geschiedenis en sociale en politieke leven van Litouwen. Het studieprogramma is flexibel en staat open voor de interesses van de student: je kunt 25% van de vakken kiezen op basis van je interesses op verschillende gebieden. Je kunt taal, literatuur en sociaal-culturele verschijnselen bestuderen, vakken kiezen uit andere disciplines (politiek, geschiedenis, management, pedagogie, etc.), of een van de meer dan 20 talen bestuderen.

    • Kraków, Polen

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma van de eerste cyclus - East European Studies: Languages and Discourses - is zorgvuldig samengesteld om studenten een uitgebreid inzicht te geven in Oost-Europa, een regio die cruciaal is voor de mondiale politieke en economische stabiliteit. Oost-Europa staat bekend om zijn politieke, culturele, taalkundige en religieuze diversiteit en is getuige geweest van een groot aantal historische en hedendaagse conflicten, waaronder de aanhoudende oorlog in Oekraïne.

    • Riga, Letland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van de opleiding is het verschaffen van academische, moderne algemene kennis op het gebied van taalkunde en literatuurwetenschap, op het gebied van filologie. Specialisatie bieden op het gebied van een specifieke taal en culturele omgeving.

    • Newcastle upon Tyne, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Beheers tot drie talen op onze zeer flexibele moderne talenopleiding en bereid je voor op een carrière als betrokken, wereldburger. Deze vierjarige BA Honours-graad Modern Languages dompelt je onder in de studie van buitenlandse cultuur en samenleving. Door je te concentreren op de ontwikkeling van je taalvaardigheid in de door jou gekozen talen, studeer je af met waardering voor andere culturen en meertalige vaardigheden waar werkgevers naar op zoek zijn.

    • Pitești, Roemenië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Roemeense

    Het maakt de ontwikkeling van een carrière in verschillende culturele domeinen mogelijk, zoals: vertaling, uitgeven van boeken, media, onderwijs (door in te schrijven voor de pedagogische module), zowel in particuliere instellingen als in staatsinstellingen. Afgestudeerden kunnen gemakkelijk integreren in multinationale samenlevingen vanwege vloeiendheid in de vreemde taal en interculturele vaardigheden die tijdens hun studiejaren zijn opgedaan.

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Sønderborg, Denemarken
    • Flensburg, Duitsland

    Full time

    6 semesters

    Op de campus

    Engels

    BSc in internationale bedrijfskunde en vreemde talen in Flensburg en Sønderborg combineert bedrijfseconomie en zakelijke taal (in het Duits of Deens plus Engels) en kwalificeert je voor internationaal georiënteerde banen in zowel particuliere ondernemingen als openbare organisaties.