BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Talen in de Verenigde Aurora Verenigde Staten

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Talen is een vakgebied bedoeld voor studenten die klaar is om een ​​carrière die zich baseert op het communiceren met mensen uit andere landen en potentieel reizen aan te pakken zijn. Er is een enorme vraag naar de vaardigheden in alle bedrijfstakken, zodat studenten een ongeëvenaarde vrijheid bij beroepskeuze kunnen ervaren.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Bachelor Opleiding in Talen in de Verenigde Aurora in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Talen, Aurora Filter

Bachelor in het Engels bij Wells

Wells College
Bachelor
<
Voltijd
Engels
Campus

In Wells 'populaire en gerespecteerde Engelse programma, onderzoeken studenten teksten op hun historische en culturele betekenis, voor hun uitdrukking van de artistieke visie ...

Lees meer