Bachelor's Programma's in Technisch Tekenen 2020

Studenten die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van een beter begrip van een specifiek onderwerp, kunnen besluiten om na de middelbare school een bacheloropleiding te volgen. Deze undergraduate award duurt gemiddeld vier jaar om te behalen. Wat is een Bachelor in Technische Tekening? Technische tekening is de studie-redactie, die kan worden gebruikt door architecten, ingenieurs en monteurs.… Meer informatie

Studenten die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van een beter begrip van een specifiek onderwerp, kunnen besluiten om na de middelbare school een bacheloropleiding te volgen. Deze undergraduate award duurt gemiddeld vier jaar om te behalen.

Wat is een Bachelor in Technische Tekening? Technische tekening is de studie-redactie, die kan worden gebruikt door architecten, ingenieurs en monteurs. Deze gedetailleerde tekeningen geven instructies voor de constructie van producten, zoals microchips en gebouwen. De vereiste cursussen zijn afhankelijk van de exacte aard van de technische tekeningen, maar kunnen ook beschrijvende geometrie, architecturale grafische expressie, architectuurontwerp en -ontwerp, geometrie voor het opstellen, AutoCAD-geletterdheid, structureel ontwerp en elektrische systemen omvatten.

Geleerden leren handmatige en computerondersteunde tekentechnieken, die hen voorbereiden op werk op een technologisch geavanceerd gebied. De mechanische vaardigheden zorgen ervoor dat professionals in staat zijn om nauwkeurig producten te presenteren door middel van tekeningen. De communicatievaardigheden die tijdens deze cursussen worden verbeterd, kunnen helpen bij de carrière en het persoonlijke leven van een student.

De kosten van een Bachelor in Technische Tekening kunnen afhangen van de school, de locatie en de duur van het programma. Collegegeld kan zelfs schommelen op jaarbasis. Daarom moeten sollicitanten onderzoeken in hoeverre ze willen en naar welke school ze willen gaan.

Iemand met een undergraduate-diploma in technisch tekenen kan veel carrièrekansen hebben. De geleerde ontwerpvaardigheden kunnen zich buiten de technische tekening goed vertalen naar een loopbaan, maar veel studenten worden architectonische opstellers, productieontwerpers, tekenprofessionals in de civiele techniek en elektronicaconceptateurs. Geleerden die professoren of consultants willen worden, moeten mogelijk hun opleiding volgen via een masterprogramma.

Een bachelor in technische tekening kan worden aangeboden aan hogescholen, technische scholen en universiteiten over de hele wereld. Er kan zelfs een optie zijn voor online deelname. Als je meer wilt weten, zoek dan naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Universidade da Coruña
A Coruña, Spanje

Grade technische architectuur is de enige onderwezen in Galicië dat recht geeft op het gereglementeerd beroep van Technical Architect oefenen. Voor deze training bedraagt ​​vi ... +

Grade technische architectuur is de enige onderwezen in Galicië dat recht geeft op het gereglementeerd beroep van Technical Architect oefenen. Voor deze training bedraagt ​​vier jaar. -
Bachelor
Voltijd
4 jaren
Spaans
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here