BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Technologiemanagement in Canada

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Professionals die hun management ervaring te combineren met een veld dat gedijt op innovatie vaak vinden wat ze zoeken op het gebied van beheer van de technologie. Dit in de eerste plaats gaat om het toezicht op teams als ze zich ontwikkelen van nieuwe producten.

 

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Bachelor Programma in Technologiemanagement in Canada

1 Resultaten in Technologiemanagement, Canada Filter

Bachelor in Industrial Maintenance Technology

Cégep de Sept-Îles
Bachelor
<
Voltijd
Frans
Campus

Industrial Maintenance Technology is ontworpen door het programma om technici en ingenieurs in staat zijn om hun functie uit te oefenen in alle industriële sectoren bedrijven ...

Lees meer