BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Technologiemanagement in Noord-Amerika 2020

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Het gebied van beheer van de technologie combineert de belangrijkste principes van verschillende professionele disciplines, zoals management, engineering, ontwerp en business strategie. Deze kennis wordt vervolgens gebruikt om de nieuwste en beste technologische innovaties te vinden en te ontwikkelen.

 

Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben de mogelijkheid om meerdere talen te leren en een goed begrip van enorm verschillende culturen te ontwikkelen.

Bachelor in Technologiemanagement in Noord-Amerika

2 Resultaten in Technologiemanagement, Noord-Amerika Filter

Technologie Management

Kansas State University Polytechnic Campus
Bachelor
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Het technologiebeheersprogramma van de Kansas State Polytechnic brengt je diploma naar een hoger niveau door je interessegebied te verbinden met bedrijfs- en managementprincip ...

Lees meer

Bachelor in Industrial Maintenance Technology

Cégep de Sept-Îles
Bachelor
<
Voltijd
Frans
Campus

Industrial Maintenance Technology is ontworpen door het programma om technici en ingenieurs in staat zijn om hun functie uit te oefenen in alle industriële sectoren bedrijven ...

Lees meer