41 Bachelorgraad Opleidingen in Technologiestudies in Afrika for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Technologiestudies in Afrika for 2024Filter
    • Flic en Flac, Mauritius

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het BSc Computer Science (Systems Engineering) -programma is gedurende vele jaren ontwikkeld en aangescherpt om ervoor te zorgen dat het curriculum actueel en flexibel is en inspeelt op de evoluerende internationale en lokale behoeften.

    • Curepipe, Mauritius

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Netwerkbeveiliging en cyberbeveiliging Afgestudeerden van deze cursus verwerven de nodige vaardigheden die nodig zijn om een netwerk te beheren en de beveiliging ervan te handhaven. We bieden ook laboratoriumfaciliteiten voor de studie van belangrijke gebieden, zoals netwerkbesturingssystemen, netwerkbeheer en netwerkimplementatie. Dit programma biedt een unieke kans om te leren over gespecialiseerde beveiligingstechnieken en om echte netwerkapparatuur te gebruiken in een beveiligingscontext.

    • Johannesburg, Zuid-Afrika

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Met een BCom in informatiesystemen kunt u een carrière hebben als webdesigner, internetprogrammeur, IT-projectmanager, netwerkspecialist

    • Pretoria, Zuid-Afrika

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    BIT (Informatiesystemen) is de studie van de toepassing en het gebruik van computer- en informatiesystemen in een organisatie. Door het toenemende gebruik van informatietechnologie door organisaties worden steeds meer complexe en uitdagende toepassingen onderzocht en ontwikkeld. Naast het voor de hand liggende feit dat de werkomgeving van de informaticus bijzonder interessant is, betekent deze constante ontwikkeling ook dat er veel nieuwe kansen op werk beschikbaar komen voor goed gekwalificeerde informatici. De superioriteit van studenten op dit gebied ligt in hun specialisatie, die Computer Auditing, Informatiekunde, Ondernemerschap, e-Business, Geografie, Data Science Management of e-Taxatie kan zijn.

    • Pretoria, Zuid-Afrika

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Alice, Zuid-Afrika

    Full time

    Op de campus

    Engels

    De graad van Bachelor of Commerce (Information Systems) is bedoeld voor studenten die zich willen specialiseren in een van de computer-gerelateerde disciplines, namelijk Information Systems.

    • France Online, Frankrijk
    • Belgium Online, België
    • + 13 more

    Full time

    Afstand leren

    Frans

    De organisatie van de industriële productie van bedrijven en in het bijzonder van KMO's/KMI's vereist de verwerving van nieuwe vaardigheden, in aanverwante domeinen waar de normatieve en regelgevende beperkingen steeds sterker worden: kwaliteit, veiligheid en milieu.

    • Lesotho Online, Lesotho
    • Botswana Online, Botswana

    Full time

    54 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De Bachelor of Science Honours in Computing is gericht op diegenen die de Information Technology (IT) sector Software Engineers, Network Engineers, Game Developers, netwerkbeheerders, Database Designers, Database Administrators, Web Designers, leraren / docenten, systeembeheerders in te voeren, Graphic Designers en IT-managers, een paar te noemen.

    • Accra, Ghana

    Op de campus

    Engels

    De cursus richt zich op Kernprogrammeertalen Scrum- en Agile-ontwikkeling Webontwikkeling Mobiele ontwikkeling Software-engineering UI / UX

    • Tunis, Tunesië

    Op de campus

    Frans

    De Bachelor of Science (B.Sc.) of licentie in informatica en technologie is een ingenieursdiploma dat zowel in de informatica als ingenieursstudies kan werken. Dit Tunesische staatsdiploma geniet Duitse erkenning met internationale perspectieven.

    • قسم أول 6 أكتوبر, Egypte

    Engels

    De faculteit Computerwetenschappen van MSA, opgericht in 1996, biedt een up-to-date programma dat voldoet aan de behoeften van de lokale markt. Vanwege de vraag naar een nieuwe generatie computerspecialisten en professionals van hoog niveau, biedt de faculteit Computerwetenschappen een B.Sc. Graad die internationale normen toepast om aan dergelijke vereisten te voldoen.

    • Km 22, Egypte

    Engels

    Vooruitgang in de informatietechnologie verandert de wereld zoals wij die kennen. Of het nu gaat om transport, amusement, onderwijs, geneeskunde of telecommunicatie, er is bijna geen gebied dat niet rechtstreeks is beïnvloed door de vooruitgang die is geboekt op het gebied van IT. De School of Information Technology biedt een programma aan dat is ontworpen met het doel haar studenten een opleiding te bieden die hen onderscheidt.

    • Gamaiet Ahmed Orabi, Egypte

    Engels

    De Faculteit Informatica is erg verheugd om jou als de nieuwste leden van onze community te hebben. De faculteit zet zich in voor hoogwaardige curricula, het koesteren van de talenten van veelbelovende studenten en hen voorzien van het snijvlak van wetenschap en technologie.

    • Cairo, Egypte

    Engels, Avestisch

    Data Science bij CIC stelt je in staat om af te studeren en te werken als een "Data Scientist" en de student zal de vaardigheden van gegevensverwerking en -analyse verwerven door de belangrijkste ideeën uit de gegevens te halen. Gegevens zijn een troef in het bedrijfsleven, en de accumulatie ervan in de loop van de jaren is een rijkdom. Als de gegevens volledig worden onderzocht en geanalyseerd, kan elk bedrijf zijn marktaandeel verbeteren. Studenten verwerven geavanceerde programmeervaardigheden, statistiek en wiskunde, data-wrangle, data-intuïtie, geavanceerd databasebeheer, machine learning en datavisualisatie. In deze specialisatie leert de student een scala aan onderwerpen en opkomende technieken op het gebied van informatietechnologie en datawetenschap.

    • Bulawayo, Zimbabwe

    Engels, Avestisch

    Afgestudeerden van Computer Engineering zullen in staat zijn om een carrière in de computertechnische praktijk te beginnen of geavanceerde studies in computertechniek en informatica te volgen. De graad wordt toegekend na de succesvolle afronding van 132 credit-uren van niet-gegradueerd werk, inclusief verplichte industriële stage en Capstone-project.