BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Technologiestudies in Argentinië

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Techniek algemeen omschreven als een verzameling processen die worden gebruikt om goederen of diensten. Technologie verwijst derhalve naar de kennis van deze processen, of de processen zelf, die vaak ingebed in machines of inrichtingen.

Dit land heeft een wet die mandaten alle studenten die een universitaire opleiding aan te brengen aan de regering om hen in hun academische dromen te verwezenlijken geïmplementeerd. Dit heeft het hoger onderwijs verbeterd in dit land maakt het een van de beste landen die internationale cursussen in het Zuid-Amerika continent. Aangezien er verschillende universiteiten, zoals het Internationale Bureau van de taal die taalcursussen aanbieden, taalbarrière is niet een gigantische uitdaging voor studenten bereid zijn internationale carrière in Argentinië.

Bachelor's Porgramma in Technologiestudies in Argentinië

2 Resultaten in Technologiestudies, Argentinië Filter

Bachelor of Information Technology

EAN - Escuela Argentina de Negocios
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Spanish
Campus

De markt is op zoek naar mensen die kwaliteiten die verder gaan dan technische kennis. De IT-professional moet creatief, dynamisch en hebben ook ondernemende profiel. Het kenn ...

Lees meer

Graad in de computertechnologie

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Spaans
Campus

De Bachelor of Information Technology IUEAN wordt gekarakteriseerd als een analytische professional, in staat om het concurrentievermogen in organisaties articuleren van kenni ...

Lees meer