BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Technologiestudies in Bulgarije

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Techniek algemeen omschreven als een verzameling processen die worden gebruikt om goederen of diensten. Technologie verwijst derhalve naar de kennis van deze processen, of de processen zelf, die vaak ingebed in machines of inrichtingen.

Bulgarije, officieel de Republiek Bulgarije, is een land gelegen in Zuidoost-Europa. Het wordt begrensd door Roemenië in het noorden, Servië en Macedonië in het westen, Griekenland en Turkije in het zuiden en de Zwarte Zee in het oosten.

Bachelor Opleiding in Technologiestudies in Bulgarije

2 Resultaten in Technologiestudies, Bulgarije Filter

Varna University of Management
Bachelor
okt 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

verplichte Stages Diploma: Toelatingsvoorwaarden: De toelating is gebaseerd op documenten, IELTS 6.0 + of gelijkwaardig (VUM institutionele Taaltoets Engels beschikbaar) en on ...

Lees meer

Bachelor in toegepaste informatica

European Polytechnical University
Bachelor
okt 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Het specifieke doel van het programma is om studenten te voorzien van kennis, vaardigheden, gewoonten, attitudes en waarden die relevant zijn voor de moderne zich snel ontwikk ...

Lees meer