BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Technologiestudies in Colombia

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Techniek algemeen omschreven als een verzameling processen die worden gebruikt om goederen of diensten. Technologie verwijst derhalve naar de kennis van deze processen, of de processen zelf, die vaak ingebed in machines of inrichtingen.

Colombia is een echt divers en uniek land, gelegen in de noordwestelijke hoek van Zuid-Amerika. Met vriendelijke mensen, exotische landschappen en kosmopolitische steden, Colombia is zeker de plek om Spaans te leren.

Bachelor's Opleiding in Technologiestudies in Colombia

2 Resultaten in Technologiestudies, Colombia Filter

Undergraduate in Electronic Engineering

Universidad Santo Tomás
Bachelor
<
Voltijd
<
10 semesters
Spanish
Campus

De Electronic Engineer van Universidad Santo Tomás is een humanistische, integere, ethische, kritische professional met het vermogen om problemen op te lossen, te innoveren, t ...

Lees meer

Bachelor in de Emergency Management Services - Homeland Security

Anderson University South Carolina
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Campus
Online

Het doel van de Bachelor in Emergency Services Management met een concentratie in Homeland Security Operations en Administratie opleiding geeft een uitgebreid overzicht van de ...

Lees meer