BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Technologiestudies in Estland

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Hoewel de technologie lijkt misschien een eigentijdse ontwikkeling, hebben mensen gebruik gemaakt van de technologie sinds ze begonnen het omzetten van natuurlijke hulpbronnen in gereedschappen. Zo zou het begrip van brand en het gebruik ervan in prehistorische koken worden beschouwd als een aspect van de technologie.

Estland is onder andere bekend om zijn bossen (ze maken bijna de helft van het grondgebied) en voor het zijn het enige land in Europa met bijna totale 4G-netwerk dekking. Estland levert op hoog niveau en internationaal erkend onderwijs, en vele universiteiten in het land bieden opleidingen in het Engels.

Bachelor in Technologiestudies in Estland

2 Resultaten in Technologiestudies, Estland Filter

Softwareontwikkeling en ondernemerschap (professioneel hoger onderwijs)

Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor
Bachelor
01 feb 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

De nieuwe studierichting Softwareontwikkeling en ondernemerschap is voor jou als je de softwareontwikkeling, ontwerp- en teamworkvaardigheden wilt hebben om je carrière als so ...

Lees meer

BSc in Cyber ​​Security Engineering

Tallinn University of Technology
BSc
30 aug 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
15 mrt 2021
Engels
Campus

Ingebouwde en genetwerkte digitale logica omringen ons dagelijks leven steeds meer. Aan de ene kant maakt het ons leven veel gemakkelijker, maar aan de andere kant maakt het o ...

Lees meer