918 Bachelorgraad Opleidingen in Technologiestudies in Europa for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Technologiestudies in Europa for 2024Filter
    • Berlin, Duitsland

    Full time

    36 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    Studeren voor een bachelordiploma Cybersecurity biedt tal van dwingende redenen. Ten eerste biedt het een solide basis voor het begrijpen en beperken van cyberdreigingen, die in ons digitale tijdperk steeds vaker voorkomen. Dit vakgebied biedt uitstekende carrièremogelijkheden, met een groeiende vraag naar cyberbeveiligingsprofessionals in alle sectoren.

    • Paris, Frankrijk
    • Madrid, Spanje
    • + 1 more

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Science in Computer Science bereidt studenten voor om sterke communicatoren te zijn in een internationale context, analytische en kritische denkers met gedegen kennis van wiskunde, informatica en data-analyse en besluitvormings- en probleemoplossende vaardigheden, en sociaal verantwoordelijk met een duidelijke focus op duurzaamheid.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    36 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De IU Bachelor in Robotics bouwt uw kennis op op het gebied van mechanische, elektrische en regeltechniek en expertise op het gebied van informatica, datawetenschap en kunstmatige intelligentie. Door een mix van theorie en praktische projecten verwerf je de nodige vaardigheden om projecten te beheren, innovatieve nieuwe technologieën te leiden en een robotica-specialist te worden met uitstekende interpersoonlijke vaardigheden.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Global BBA & Bachelor in AI for Business volgt het internationale bachelorformat, het meest geaccepteerde studieformat ter wereld, en wordt erkend door internationale bedrijven. Afhankelijk van de gekozen specialisatie kunnen studenten direct na hun studie de arbeidsmarkt betreden of kunnen ze doorstromen naar een master of science (MSc) studie.

    • Hull, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze geaccrediteerde cursus bereidt je voor op een carrière die de technologie ontwikkelt die elk aspect van ons leven raakt. Van lucht- en ruimtevaarttechniek, gezondheidszorg en mobiele telefoons tot de groeiende behoefte aan duurzame energieoplossingen, elektronische en elektrische systemen evolueren voortdurend. De vraag naar getalenteerde ingenieurs blijft dus stijgen. In alle sectoren zijn ingenieurs en technologen nodig. Dus als je afstudeert, zul je gevarieerde, uitdagende en lonende carrières vinden waarin de technologie wordt ontwikkeld die elk aspect van het moderne leven raakt. Onze Electrical and Electronic Engineering-graden zijn volledig geaccrediteerd door de Institution of Engineering and Technology. Ze gelden als erkende kwalificaties op weg naar de status van Chartered Engineer. Maar het is niet alleen studeren en werken - er zijn ook tal van buitenschoolse activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Word onderdeel van ons Hull Electric Racing-team en je zou een racewagen voor één persoon kunnen bouwen en het opnemen tegen andere studenten op Silverstone. Er is een robotica-maatschappij en je hebt toegang tot ons ultramoderne FabLab, boordevol 3D-printers om je prototypes te bouwen.

    • Budapest, Hongarije

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel is computerwetenschappers op te leiden met een professionele kennis op basis van een solide theoretische achtergrondkennis. Ze hebben de vaardigheden om deel te nemen aan software-ontwikkeling, het ontwikkelen van informatiesystemen en systeembeheer op verschillende gebieden. Computerwetenschappers treden vaak op als bemiddelaar tussen de klanten van informatiesystemen en de producenten. Op deze manier synthetiseert het werk van een computerwetenschapper de constructieve activiteit van ingenieurs met de algemene probleemoplossende houding van wiskundigen terwijl ze deelnemen aan teams van grootschalige projecten.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    36 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Leer de vaardigheden die nodig zijn om een succesvolle softwareontwikkelaar te zijn – volledig online, vanuit het comfort van uw huis. Sluit je aan bij een voortdurend groeiende industrie en geef de toekomst vorm met jouw codeer- en ontwikkelingsvaardigheden!

    • Gibraltar, Gibraltar

    Full time

    3 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Technologie verandert snel de manier waarop we leven en werken. In wat de Vierde Industriële Revolutie wordt genoemd, voorspelt het World Economic Forum dat er de komende vijf jaar minstens 150 miljoen nieuwe computer-/technologiebanen zullen zijn. Bovendien zullen banen in het bedrijfsleven en de technologie het komende decennium een hoge vlucht nemen en tot de bestbetaalde en snelstgroeiende banen in de nieuwe economie behoren.

    • Berlin, Duitsland
    • Potsdam, Duitsland

    Full time

    36 maanden

    Op de campus

    Engels

    Onze voltijdse bacheloropleiding Software Engineering biedt je een breed spectrum aan technische competenties op het gebied van analyse, specificatie, ontwerp, implementatie, testen, onderhoud en documentatie van softwaresystemen.

    • Brussels, België
    • Wiltz, Groothertogdom Luxemburg

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ons 3-jarige voltijdse bachelorprogramma is een toekomstgericht bedrijfscurriculum met keuze uit 4 specialisaties in het laatste studiejaar: Business, International Business Management, Management of Technology en Management of AI & Machine Learning. Studenten die deze academische reis voltooien, zullen voorbereid zijn om toekomstige leiders te worden om internationale projecten in de huidige door technologie geleide economie te beheren. UBI Business School is door QS Executive MBA Rankings wereldwijd gerangschikt als nummer 26 in de categorie van gezamenlijke EMBA-programma's en behaalde een algemene ranglijst van 5 sterren.

    • Antwerp, België

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Bereid je voor op een carrière in de snel evoluerende sector van de computerwetenschappen. Specialiseer je in kunstmatige intelligentie en data. Leid je op tot ontwikkelaar. Leer, oefen en verscherp een reeks veelgevraagde IT-vaardigheden door wat je leert toe te passen op groepsprojecten.\nBied jezelf internationale kansen. En profiteer van KdG's meer dan 50 jaar ervaring op dit gebied. Maak je klaar om de toekomst mee vorm te geven!

    • Marbella, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Deze IT- en informatica-undergraduate-opleiding aangeboden door Schellhammer Business School is niet alleen bedoeld om studenten uit te rusten met de vaardigheden die nodig zijn van Top Up tot een volledige Undergraduate-graad en om een IT-professional te worden, maar biedt ook maximale flexibiliteit bij studieopties. Aangezien niveau 4-modules en opdrachten van dit programma (120 studiepunten) gelijk zijn aan het eerste jaar van een universitaire opleiding en de niveau 5-modules en opdrachten (120 studiepunten) gelijk zijn aan het tweede jaar van een universitaire opleiding, kunnen studenten ervoor kiezen om te voltooien hun tweede of derde en laatste jaar van een geassocieerde undergraduate-graad in IT en informatica, op de campus van Schellhammer Business School of een Britse universiteit. Er bestaat ook een verscheidenheid aan alternatieve opties voor afstandsonderwijs. Elke module bestaat uit ongeveer 40 begeleide leeruren materiaal met nog eens 30-50 uur optioneel leermateriaal. Deze materialen bevatten aanbevolen oefeningen, aanbevolen lectuur en internetbronnen.

    • Rovaniemi, Finland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De opleiding Engineering biedt je de vaardigheden en kennis om te werken als specialist op het gebied van machine learning en data-engineering. De belangrijkste nadruk en specialisatiegebieden in het programma zijn machine learning en data-engineering.

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Onderzoek de fundamentele vragen van vandaag met behulp van toegepaste statistische en data-analytische methoden.

    • Tallinn, Estland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ingebouwde en genetwerkte digitale logica omringen ons dagelijks leven steeds meer. Aan de ene kant maakt het ons leven veel gemakkelijker, maar aan de andere kant maakt het ons ook kwetsbaarder, omdat digitale oplossingen niet voldoende beschermd zijn. In het ergste geval is het door het hacken van kwetsbare systemen al realistisch om de ketels in de huizen te laten exploderen, langdurige telefoon- en stroomuitval te veroorzaken, auto's, treinen te stoppen, te beschadigen of zelfs te laten crashen.