BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Technologiestudies in de Verenigde Bradford Verenigd Koninkrijk

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Techniek algemeen omschreven als een verzameling processen die worden gebruikt om goederen of diensten. Technologie verwijst derhalve naar de kennis van deze processen, of de processen zelf, die vaak ingebed in machines of inrichtingen.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Bradford heeft vijf instellingen voor hoger onderwijs en onlangs werd geprezen door Ofsted voor hun school prestaties. Er zijn ook National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Boiling Hall Museum en een kunstgalerie genaamd Bradford 1 Gallery.

Beste Bachelor's Porgramma in Technologiestudies in de Verenigde Bradford in UK

3 Resultaten in Technologiestudies, Bradford Filter

BSc (Hons) in Virtuele en Augmented Reality

University of Bradford
BSc
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
30 jun 2020
Engels
Campus

Dit gloednieuwe BSc (Hons) -programma in Virtual and Augmented Reality (met plaatsingsjaar) is een van de eerste in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk. Het bevindt zich naa ...

Lees meer

BSc (Hons) in computerwetenschappen

University of Bradford
BSc
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
30 jun 2020
Engels
Campus

Leer hoe u de volgende generatie softwaretools en -systemen kunt ontwikkelen en de benodigde kennis en technieken kunt opdoen voor het ontwerpen en exploiteren van computertec ...

Lees meer

Beng (Hons) in Software Engineering

University of Bradford
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
30 jun 2020
Engels
Campus

Software Engineering vormt de kern van alle moderne technologie en speelt een sleutelrol in elke branche.

Lees meer