BACHELORSTUDIES

Bachelors in Technologiestudies in Guatemala

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

De integratie van de technologie in de moderne samenleving is vaak de oorzaak van politieke en filosofische debat. De belangrijkste zorg is of de technologie echt helpt of schade toebrengt aan de mensheid. Sommigen beweren dat overmatig gebruik van de technologie is schadelijk voor het milieu, terwijl anderen geloven dat het een noodzakelijk facet van de menselijke ontwikkeling.

Er zijn verschillende particuliere universiteiten die kan worden gevonden in Guatemala. Ondanks dit, het heeft nog steeds een van de laagste niveaus geletterdheid in heel Centraal-Amerika. Wie op zoek is om te studeren in dit land kan zijn dat een hogere collegegeld te betalen als gevolg van de privatisering van de school systemen.

Bachelor Programma in Technologiestudies in Guatemala

2 Resultaten in Technologiestudies, Guatemala Filter

Bachelor of Engineering in Computer Science

Universidad Francisco Marroquin
Bachelor
<
Voltijd
<
8 semesters
Spaans
Campus

Engineering in Computer Science aan de Faculteit Economie van de Francisco MarroquĂ­n Universiteit, faciliteert de student om zijn persoonlijke projecten te ontwikkelen, zowel ...

Lees meer

Bachelor in de elektronica-industrie

Universidad Galileo de Guatemala
Bachelor
feb 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Spaans
Campus

Word een ingenieur van oplossingen voor technische problemen in de industrie die elektrotechniek studeert.

Lees meer