BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Technologiestudies in de Palestijnse Gebieden

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Techniek algemeen omschreven als een verzameling processen die worden gebruikt om goederen of diensten. Technologie verwijst derhalve naar de kennis van deze processen, of de processen zelf, die vaak ingebed in machines of inrichtingen.

Een aantal instellingen voor hoger onderwijs zijn verschenen in de afgelopen jaren in heel de Palestijnse gebieden en de Gazastrook. Hoewel jonge, deze faciliteiten zijn in staat om een ​​breed scala aan programma's voor lokale en internationale studenten aan te bieden.

Bachelor's Porgramma in Technologiestudies in de Palestijnse Gebieden

2 Resultaten in Technologiestudies, Staat Palestina Filter

Informatietechnologie en computer engineering-programma's

Palestine Polytechnic University
Bachelor
aug 2020
<
Voltijd
Engels
Arabic
Campus

CITCE wil worden erkend voor zijn vermogen om IT-professionals en computer ingenieurs die streven naar het dienen van de Palestijnse gemeenschap in IT afstuderen. Afhankelijk ...

Lees meer

Communicatie en elektronica-engineering (cee)

Palestine Polytechnic University
Bachelor
aug 2020
<
Voltijd
Engels
Arabic
Campus

Communications and Electronics Engineering (CEE) is het gebruik van wetenschap en wiskunde toegepast op praktische problemen op het gebied van communicatie. CEE ingenieurs zic ...

Lees meer