15 Bachelorgraad Opleidingen in Technologiestudies in Rusland for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Technologiestudies in Rusland for 2024Filter
    • Moscow, Rusland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Russisch

    De regie bevindt zich op het snijvlak van management en IT en biedt innovaties die bijdragen aan het behalen van belangrijke bedrijfsdoelstellingen. Het programma omvat de automatisering van het werk van administratieve afdelingen en ondersteuning van het functioneren van specifieke processen in de economie met behulp van informatieondersteuning. De getrainde specialist analyseert, voorspelt, modelleert en creëert informatieprocessen en technologieën binnen professioneel georiënteerde informatiesystemen. Business Informatics verbindt de bedrijfsstrategie en -tactieken, de belangrijkste taken en de manier waarop deze moeten worden uitgevoerd, evenals de vereisten op hoog niveau voor een softwaresysteem en methoden voor de implementatie ervan.

    • Moscow, Rusland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Russisch

    Het programma is gericht op het opleiden van hooggekwalificeerde specialisten in de ontwikkeling en bediening van computers en informatiesystemen voor organisatiebeheer.

    • Moscow, Rusland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Russisch

    Afgestudeerden van de richting worden hooggekwalificeerde professionals, veelgevraagd op het gebied van informatietechnologie en energie, evenals machinebouw, instrumentmakerij, ruimtevaart, nucleaire en defensie-industrie.

    • Moscow, Rusland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Russisch

    Tijdens hun studie verwerven de studenten kennis in disciplines als wiskundige analyse, algebra, gewone differentiaalvergelijkingen, meerdere integralen en reeksen, discrete wiskunde, differentiaalmeetkunde en tensorrekening, wiskundige natuurkundevergelijkingen, kansrekening, continuümmechanica, C ++ basis programmeren, databases, besturingssystemen en vele andere.

    • Korolyov, Rusland

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Russisch

    Specialisatie is gericht op het opleiden van hooggekwalificeerde specialisten met competenties om onderzoek te doen; ontwerpen, implementeren en onderhouden van informatietechnologieën en systemen.

    • Irkutsk, Rusland

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Russisch

    Toegepaste Informatica houdt zich bezig met de verwerking en het gebruik van gegevens, informatie en kennis, en toegepaste informatiesystemen op verschillende gebieden, namelijk economie en management, openbaar bestuur, juridische zaken, sociologie en andere. De cursus concentreert zich op het leggen van verbanden tussen theorie en praktijk. Het omvat een breed scala aan software- en hardwaretechnologieën en hun toepassingen.

    • Moscow, Rusland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Russisch

    Het programma is gericht op het opleiden van hooggekwalificeerde specialisten. Afgestudeerden uit deze richting kunnen IT-generalisten worden genoemd. Studenten houden zich bezig met de ontwikkeling van projecten voor automatisering en informatisering van toegepaste processen en het creëren van informatiesystemen in toegepaste gebieden. Na de opleiding is er de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij grote bedrijven zoals Sberbank, Gazprombank, of om je verder te verdiepen in het onderwerp in een masteropleiding.

    • Moscow, Rusland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Russisch

    Studenten van de richting beschikken over vaardigheden en capaciteiten als: ontwerp, onderzoek, productie en bediening van mechatronische en robotsystemen, motion control van autonome mobiele robots en complexe mechatronische systemen, controle van ruimtemanipulators. De objecten van professionele activiteit op dit gebied zijn: mechatronische en robotsystemen, uitvoerende en controlemodules, methoden en hulpmiddelen voor hun ontwerp, modellering, experimenteel onderzoek, debugging en bediening, onderzoek en productietesten van mechatronische en robotsystemen met verschillende toepassingsgebieden .

    • Korolyov, Rusland

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Russisch

    Specialisatie is bedoeld om hooggekwalificeerde specialisten met competenties op te leiden om ideeën, producten en diensten te vinden die op de markt kunnen komen - op basis van de informatie over wereldwijde innovaties; bepaal de tarieven van de kosten en de behoeften van de samenleving in verschillende producten. Specialisten studeren om risico's en uitgaven te zien en te beoordelen; liquiditeit berekenen; bronnen vinden voor de benodigde financiering voor projectontwikkeling; planning, bedrijfsplanning, ontwikkeling en promotie van producten of diensten uitvoeren vanuit een wetenschappelijk perspectief.

    • Korolyov, Rusland

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Russisch

    Specialisatie is gericht op het opleiden van hooggekwalificeerde specialisten met competenties om systeemanalyses uit te voeren in een toegepast informatiegebied; ontwerpprojecten van automatisering en IT-gebaseerde ondersteuning in toegepaste processen; informatiesystemen ontwikkelen in toegepaste gebieden.

    • Moscow, Rusland
    • Saint Petersburg, Rusland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma is bedoeld om specialisten op te leiden die gegevens verzamelen en verwerken met behulp van up-to-date technologie en methodologie. Eerstejaarsstudenten studeren Geesteswetenschappen, Sociale Wetenschappen en verschillende aanvullende cursussen die hen helpen kritisch denken, praktische vaardigheden en methodologie van sociologisch onderzoek te ontwikkelen.

    • Irkutsk, Rusland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Russisch

    Bedrijfsinformatica is een programma dat informatica, wiskunde, economie en managementconcepten combineert. Studenten wordt geleerd om bedrijfsarchitectuur te ontwerpen, de ontwikkeling van IP en ICT van bedrijfsbeheer te plannen, levenscyclusprocessen van IP en ICT van bedrijfsbeheer te organiseren en analytische ondersteuning te bieden bij besluitvormingsprocessen.

    • Irkutsk, Rusland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De bacheloropleiding "Kunstmatige intelligentie en informatica" voorziet studenten van de moderne kennis en vaardigheden om computersystemen te ontwerpen en te ontwikkelen op basis van de nieuwste prestaties op het gebied van kunstmatige intelligentie - diep leren. Studenten leren de theoretische en praktische aspecten van kunstmatige neurale netwerken, grondbeginselen van programmeren, datawetenschap, computersystemen. De lessen omvatten Computer Vision, Natural Language Processing, Image Processing, Style Transfer, Autoencoders, Generative Adversarial Networks, etc.

    • Moscow, Rusland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Russisch

    Het programma is gericht op het opleiden van specialisten op het gebied van hydromechanica, hydropneumatica en speciale motoren. Educatieve training omvat toegepaste hydromechanica, pompen en hydraulische turbines, hydraulische aandrijvingen voor verschillende doeleinden, pneumatische aandrijvingen, robotica, mechatronica. De student bestudeert ook de ontwikkeling, het onderzoek en het onderhoud van zeer efficiënte, milieuvriendelijke zuiger- en gecombineerde verbrandingsmotoren, motoren met een externe warmtevoorziening voor land-, water- en luchtvoertuigen, grond-, onderwater- en ruimtecentrales, kleine mechanisatiemiddelen .

    • Korolyov, Rusland

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Russisch

    Specialisatie is gericht op het opleiden van hooggekwalificeerde professionals met competenties om de bedrijfsarchitectuur te analyseren; de markt van informatiesystemen en computertechnologie onderzoeken en onderzoeken; de implementatie van informatiesystemen en computertechnologie voor bedrijfsbeheer evalueren; gegevens over economie en beheer in informatiesystemen en computertechnologie verzamelen en verwerken.