BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Technologiestudies in Taiwan

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Een bachelordiploma in Technology is gericht op de toepassing van de technologie-ontwikkeling voor verschillende sectoren en industrieën. De mate is meestal bezig met business en technologie management om een ​​breed scala van loopbanen na te streven.

Taiwan, officieel de Republiek China, is een staat in Oost-Azië en de eerste constitutionele republiek in Azië. Taiwan heeft een aantal goede universiteiten, waarvan vele uitwisselingsovereenkomsten met buitenlandse universiteiten, en deze zijn een goede manier om het leven in Taiwan te ervaren.

Bachelor's Porgramma in Technologiestudies in Taiwan

3 Resultaten in Technologiestudies, Taiwan Filter

Bachelor in de informatica

Yuan Ze University & College of Management
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Het internationale programma voor bachelor in informatica is een interdisciplinair programma dat in het Engels wordt gegeven onder het College of Informatics.

Lees meer

NCTU EECS Undergraduate Honors Program

National Chiao Tung University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Campus

"NCTU EECS Undergraduate Honors Program " is een pionier in undergraduate interdisciplinair onderwijs in Taiwan.Dit programma maakt een flexibele en creatieve studie milieu in ...

Lees meer

Bachelor in toegepaste informatica

Ming Chuan University
BSc
<
4 jaren
Engels
Campus
Online

Applied Computing-programma (AC) is het eerste IT-programma in Taiwan dat gedurende vier jaar volledig in het Engels wordt uitgevoerd. Het werd opgericht in 2003. AC is een ge ...

Lees meer