24 Bachelorgraad Opleidingen in Technologiestudies in Tsjechië for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Technologiestudies in Tsjechië for 2024Filter
    • Prague, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De bacheloropleiding Economic Data Science is bedoeld voor studenten die willen werken in belangrijke en goedbetaalde functies bij bedrijven of de publieke sector. Hun taak zal zijn om te werken met data waarop fundamentele beslissingen zijn gebaseerd. Ze kunnen de gegevens niet alleen evalueren, maar ook dieper analyseren dankzij geavanceerde statistische en econometrische methoden.

    • Prague, Tsjechië

    Full time

    4 jaar

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Het primaire doel van het programma van de Universiteit van New York in Praag is om een gedegen kennis van technologie te combineren met vaardigheden op het gebied van bedrijfsmanagement. Het programma bereidt studenten voor op professionele posities op instapniveau op het gebied van IT-management in de mondiale zakelijke en publieke sector. Deze vierjarige graad wordt uitgereikt door de State University van de New York Empire State University.

    • Prague, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Arts in Internationale Betrekkingen: Veiligheidsstudies is een 3-jarig, internationaal geaccrediteerd programma dat moderne en interdisciplinaire opleiding biedt in internationale betrekkingen met een concentratie in veiligheidsstudies. Je behaalt een wereldwijd erkend Amerikaans en Europees BA-diploma.

    • Brno, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    We hebben een echt exclusief aanbod voor jou: een bachelorstudie waar je leert hoe je stroomgeneratoren, motoren of auto- en robotmachines ontwerpt, allemaal in ultramodern uitgeruste laboratoria. Je leert hoe je embedded systemen en communicatieplatforms ontwerpt en hoe je communicatieprotocollen maakt. In het begin zijn er wiskunde, natuurkunde en materialen voor vermogenselektronica en auto's. U kunt zich echter richten op robotica, besturingssystemen, opwekking en distributie van elektriciteit of vermogenselektronica. Als je klaar bent, ben je een specialist in het ontwerp en het gebruik van vermogenselektronische systemen, hernieuwbare energiesystemen, robotica en automatisering, energiecentrales of elektriciteitstransmissie. Veel bedrijven willen jou graag in hun team opnemen. Maar je kunt doorstromen naar de masteropleiding, bijvoorbeeld op het gebied van Power Electrical Engineering. Na je opleiding ben je een specialist in het ontwerpen en gebruiken van elektronische schakelingen en technologie voor elektronica, communicatie en embedded systemen. Veel bedrijven willen jou graag in hun team opnemen. Maar je kunt doorstromen naar de master, bijvoorbeeld op het gebied van telecommunicatie, elektronica en communicatiesystemen en vele andere.

    • Prague, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Aan de Faculteit Chemische Technologie kunnen studenten hun professionele profielen richten op gespecialiseerde gebieden: de productie en eigenschappen van metalen, glas of keramische materialen; kunststoffen en rubber; biocompatibele materialen; en gestructureerde materialen op nano- of submicronschaal. Studenten kunnen zich ook concentreren op een meer theoretisch programma dat de reikwijdte van het basisprogramma overschrijdt. In de loop van het programma kiezen studenten een van de drie aangeboden specialisaties.

    • Ostrava, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Prague, Tsjechië

    Full time

    Op de campus

    Engels

    • Prague, Tsjechië

    Full time

    Op de campus

    Engels

    De concentratie Conflict- en Veiligheidsstudies aan de Universiteit van New York in Praag helpt studenten internationale geschillen te begrijpen, de manier waarop hun aard is veranderd en het gebruik van geweld in internationale betrekkingen. Deze onderwerpen zijn nog nooit zo relevant geweest als nu, en studenten van deze concentratie zullen de analytische vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om de risico's te begrijpen waarmee we in ons leven worden geconfronteerd. Ze zullen klaar zijn om een carrière na te streven waarin ze werken aan het beperken van de impact van deze risico's en het veiliger maken van onze samenlevingen.

    • Brno, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    We hebben een echt exclusief aanbod voor jou: een bachelorstudie waarin je leert hoe je elektronische schakelingen ontwerpt, en deze gebruikt voor moderne toepassingen en communicatieapparatuur - en dat alles in ultramodern uitgeruste labo's. Je leert hoe je embedded systemen en communicatieplatforms ontwerpt en hoe je communicatieprotocollen maakt. In het begin zijn er wiskunde, natuurkunde en materialen voor elektronica. U kunt zich echter concentreren op elektronische en geïntegreerde schakelingen, microcontrollers en systeemprogrammering of mobiele systemen. Als je klaar bent, ben je een specialist in het ontwerp en gebruik van elektronische schakelingen en technologie voor elektronica, communicatie en embedded systemen. Veel bedrijven willen jou graag in hun team opnemen. Maar je kunt doorstromen naar de master, bijvoorbeeld op het gebied van telecommunicatie, elektronica en communicatiesystemen en vele andere.

    • Prague, Tsjechië

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    De bachelor 's studieprogramma, Informatie technologie, treinen experts die kan ontwerpen, bouwen en draaien informatiesystemen.

    • Prerov, Tsjechië

    Op de campus

    De afgestudeerde is een geschoolde professional in informatieondersteuning voor logistieke processen (organisatie, planning en beheer van de stroom van goederen gedurende de hele levenscyclus). Dankzij een groot aandeel praktijkonderwijs in samenwerking met partnerbedrijven, kan de afgestudeerde moderne informatie- en communicatietechnologieën efficiënt implementeren in alle logistieke processen volgens de Industry 4.0-principes.

    • Jihlava, Tsjechië

    Op de campus

    Een afgestudeerde van dit studiegebied behaalt een complexe opleiding, vooral gericht op praktische toepassingen in het kader van informatica en informatica; in het bijzonder over het ontwerp en de implementatie van desktop- en webapplicaties, software engineering of IT- en netwerksystemen.

    • Prague, Tsjechië

    Wilt u deelnemen aan de beveiliging van computer- en communicatietechnologieën? Als u uw toekomst ziet in cybercrime en ICT-beveiliging, dan is deze focus zeker iets voor u. Als afgestudeerde kun je ook solliciteren op leidinggevende functies bij instellingen die zich met deze problematiek bezighouden.

    • Prague 6, Tsjechië

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma is gebouwd op een gemeenschappelijke theoretische basis die bestaat uit 21 verplichte cursussen van in totaal 119 ECTS-credits (totale werklast is 180 ECTS-credits) om afgestudeerden de kennis en vaardigheden op alle niveaus van ICT-architecturen toe te rusten. De structuur van het programma weerspiegelt de aanbevelingen van ACM en IEEE CS, 's werelds meest erkende autoriteiten op het gebied van informatica-opleidingen. Het programma is onderverdeeld in zes takken, die elk worden gekenmerkt door een groep van zes verplichte branchevakken.

    • Prague, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Data science is de belangrijkste motor voor innovatie in de komende jaren. In geowetenschappen is er een explosie van gegevens verzameld uit verschillende bronnen. Sensoren, satellieten en computersimulaties bieden de mogelijkheid om onze planeet in ongekende details te verkennen. Slimme landbouw, virtuele remote sensing labs en vroegtijdige waarschuwingssystemen voor natuurlijke gevaren zijn slechts enkele voorbeelden van het groeiend aantal milieutoepassingen die profiteren van onze gegevensrijkdom.