BACHELORSTUDIES

Bachelors in Technologiestudies in de Verenigde Miami Verenigde Staten

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Een bachelordiploma in Technology is gericht op de toepassing van de technologie-ontwikkeling voor verschillende sectoren en industrieën. De mate is meestal bezig met business en technologie management om een ​​breed scala van loopbanen na te streven.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Miami is de provinciehoofdstad van Miami-Dade County, gelegen aan de Atlantische kust in het zuiden van Florida. Miami is gerangschikt zevende in de hele Verenigde Staten als we praten over de inschrijving van studenten per hoofd van de bevolking. Miami is ook bekend profit en non-profit professionele programma's.

Beste Bachelor's Porgramma in Technologiestudies in de Verenigde Miami in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Technologiestudies, Miami Filter

Bachelor's Degree in Computer Engineering

Marconi International University - Miami
Bachelor
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
4 jaren
Engels
Spaans
Campus
Online

De Bachelor in Computer Engineering bereidt de afgestudeerde voor op het ontwikkelen en gebruiken van technologieën, evenals het kunnen ontwerpen, produceren en beheren van ge ...

Lees meer

Bachelor of Science in Computer Science

Johnson & Wales University
BSc
Engels
Campus
Online

Vind je het leuk om met computers te werken en alles te ontdekken wat ze kunnen doen? In het digitale tijdperk is computerwetenschap zoveel meer dan programmeren - het gaat om ...

Lees meer