BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Technologiestudies in de Verenigde Joliet Verenigde Staten

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

De integratie van de technologie in de moderne samenleving is vaak de oorzaak van politieke en filosofische debat. De belangrijkste zorg is of de technologie echt helpt of schade toebrengt aan de mensheid. Sommigen beweren dat overmatig gebruik van de technologie is schadelijk voor het milieu, terwijl anderen geloven dat het een noodzakelijk facet van de menselijke ontwikkeling.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Bachelor's Porgramma in Technologiestudies in de Verenigde Joliet in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Technologiestudies, Joliet Filter

Bachelor in de informatica

University of St. Francis
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

als je een carrière in een gebied dat is altijd nieuw, altijd uitdagend en altijd groeiende wilt, computer science is voor u, en de Universiteit van St. Francis helpt u klaar ...

Lees meer

Bachelor in de informatica / netwerk specialist

University of St. Francis
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

De Information Technology / Netwerk Specialist Major bij USF is een transer-enige optie ontworpen om de AAS graden Network Specialist of Security Specialist van Joliet Junior ...

Lees meer