BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Technologiestudies in de Verenigde Naperville Verenigde Staten

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Een bachelordiploma in Technology is gericht op de toepassing van de technologie-ontwikkeling voor verschillende sectoren en industrieën. De mate is meestal bezig met business en technologie management om een ​​breed scala van loopbanen na te streven.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Bachelor's Opleiding in Technologiestudies in de Verenigde Naperville in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Technologiestudies, Naperville Filter

Bachelor in de informatica

North Central College
Bachelor
aug 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Het gebied van informatica biedt studenten vele opwindende en lonende carrièremogelijkheden. Afgestudeerden met een graad in informatica van North Central College zijn gewild ...

Lees meer